Ρούμπεν Σεμέδο: Στο κρατητήριο με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού

Στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ οδηγήθηκε μετά τον εισαγγελέα ο 27χρονος ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την καταγγελία 17χρονης σε βάρος του περί ομαδικού βιασμού.

Παράλληλα, το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας και ο 40χρονος Νιγηριανός καλλιτεχνικός μάνατζερ, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον αμυντικό του Ολυμπιακού για τον βιασμό.

Γεωργόπουλος: «Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία»

Σε δηλώσεις έξω από την Ευελπίδων, ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος ανέφερε πως ο εντολέας του αρνείται την κατηγορία.

«Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωσή μου με βία», είπε.

Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», πρόσθεσε ο κ. Γεωργόπουλος.

Μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε πως το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, ενώ επισήμανε ότι «πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss