S/S 2021: Αυτή η beauty τάση από το Paris Fashion Week μάς έχει διχάσει

Αφορά τα φρύδια και την παρουσίασε ο Οίκος Miu Miu.

Και ενώ οι Εβδομάδες Μόδας για τη σεζόν S/S 2021 αποτελούν ήδη παρελθόν, εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τις αναπολούμε και να αναλύουμε τα trends που παρουσιάστηκαν σε αυτές. Και σε αυτό το άρθρο θέλουμε να σταθούμε στο catwalk του Οίκου Miu Miu και σε ένα beauty comeback, που έρχεται από τη δεκαετία του 1990.

Η συλλογή του Ιταλικού Οίκου παρουσιάστηκε σε ψηφιακή μορφή με τα μοντέλα να περπατούν σε ένα runway, που θύμιζε στάδιο, και ένα αμφιλεγόμενο beauty look να τραβά το ενδιαφέρον μας. Ειδικότερα, αρκετά από τα μοντέλα που βρέθηκαν στην πασαρέλα της Miu Miu είχαν «shaved-in eyebrows», δηλαδή φρύδια ξυρισμένα στις εξωτερικές γωνίες.

Πρόκειται για ένα τολμηρό beauty trend, το οποίο -να μη σου λέμε ψέματα- μας δίχασε αρκετά. Δεν ξέρουμε αν μας άρεσε ή όχι. Ίσως για την πασαρέλα να είναι «φυσιολογικό», αλλά όχι για την πραγματική ζωή. Είναι αρκετά extreme για να το κάνει η καθεμία από εμάς και -please- μην το δοκιμάσεις μόνη σου με τίποτα.

Γιατί μπορεί στα 90’s πολλές stars να πειραματίστηκαν με το shaved-in eyebrow trend και ο Οίκος Miu Miu να το λανσάρει για την επόμενη άνοιξη δημιουργώντας statement beauty looks, όμως εμείς μάλλον θα παραμείνουμε πιστές στο κλασικό και πλούσιο φρύδι, που τόσο έχουμε αγαπήσει τα τελευταία χρόνια.

Διάβασε ακόμα: S/S 2021: Η Chanel επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που φτιάχνουμε low ponytail

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss