Sachel Cut: Το stylish κούρεμα που μας πείθει να το υιοθετήσουμε δίχως δεύτερη σκέψη

Μπορεί το προηγούμενο έτος να είδαμε να πρωταγωνιστούν πολλά hair-looks που προέρχονται από το shag κούρεμα- bobcat, wolf-cut-, αλλά αυτό το καλοκαίρι φαίνεται ότι αυτή η τάση δεν έχει πει ακόμα τη τελευταία της λέξη.
Μια ακόμα παραλλαγή, λοιπόν, που ακούει στο όνομα «Sachel» ήρθε για να φέρει νέο αέρα στο διάσημο χτένισμα της δεκαετίας του 70. Πρόκειται συγκεκριμένα για ένα haircut που είναι μια έξυπνη μίξη του κουρέματος Shag και Rachel (το χαρακτηριστικό look που έγινε γνωστό από τον χαρακτήρα Rachel Green που ενσάρκωνε η θρυλική Jennifer Aniston την δεκαετία του 90 στη σειρά Friends). Με λίγα λόγια ένα είναι σίγουρο: Όταν οι τάσεις συνδυάζονται μια πραγματική επιτυχία γεννιέται.

Πως θα υιοθετήσεις το «Sachel» haircut
Επιλέγουμε τον όγκο και τα layers που έχει το κούρεμα Rachel και το συνδυάζουμε με τα μήκη και το ανδρόγυνο-ροκ στυλ που έχει ένα Shag hairlook για να υιοθετήσουμε μια trendy εκδοχή.
Το Sachel ξεχωρίζει ιδιαίτερα χάρη στα κοντά σκέλη στο πάνω μέρος του κεφαλιού και στα πλάγια, εκτός από τα κωνικά του μήκη. Για να το υιοθετήσουμε, λοιπόν, θα πρέπει πρώτα να στραφούμε στην αρχική εκδοχή του Shag cut και να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι να μικρύνει ξανά. Στη συνέχεια, αφού δώσουμε το χρόνο να μεγαλώσει, διατηρούμε τα διαφορετικά layer γύρω από το πρόσωπό.
Αυτή η νέα κοπή που θα υιοθετηθεί από τα περισσότερα stylish girls και οι experts για να κάνουμε σωστά το styling μας συστήνουν τη χρήση ενός σπρέι για κράτημα για ένα επιμελώς ατημέλητο στα μαλλιά μας. Μάλιστα, μπορούμε να επιλέξουμε να κάνουμε και curtain bangs για να δώσουμε extra πόντους στο στυλ μας.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss