Σακίρα-Πικέ: Το «ντιλ» την επιμέλεια των παιδιών και η επόμενη ημέρα

Σε εξωδικαστική συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους κατέληξαν μετά απο μαραθώνιες διαπραγματεύσεις η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ

Η Κολομβιανή ποπ σταρ και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους μετά τον χωρισμό τους, δήλωσαν εκπρόσωποί τους την Τρίτη (8/11).
Η 45χρονη τραγουδίστρια του «Hips don’t Lie» σχεδιάζει να μετακομίσει στο Μαϊάμι με τους δύο γιους του ζευγαριού και ο Πικέ θα τους έχει για 10 ημέρες κάθε μήνα και κατά τη διάρκεια των σχολικών τους διακοπών, δήλωσε ο δικηγόρος του παίκτη, Ramon Tamborero.

«Δεν είναι ότι ο ένας κέρδισε και ο άλλος έχασε, αν κάποιος κέρδισε ήταν τα παιδιά», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για την επιμέλεια που διήρκεσαν μήνες. Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση ο 35χρονος Πικέ την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο.
Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα ξέσπασε σε κλάματα το Σάββατο κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας ομιλίας του το Σάββατο στον τελευταίο του αγώνα στο γήπεδο Καμπ Νόου του συλλόγου.

Το ζευγάρι εξέδωσε μια δήλωση – με την υπογραφή «Σακίρα και Ζεράρ» – χθες το απόγευμα μετά από μια μαραθώνια 12ωρη συνάντηση με τους δικηγόρους τους που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα. «Υπογράψαμε μια συμφωνία που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο ως μέρος μιας απλής επίσημης διαδικασίας», ανέφεραν.

«Ο μοναδικός μας στόχος είναι να τους παρέχουμε τη μέγιστη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτικότητά τους θα γίνει σεβαστή» Η επιθυμία της Σακίρα να μετακομίσει στην πόλη όπου ζούσε και εδρεύει μέρος της οικογένειάς της θεωρείται ότι ήταν το κύριο «κόλλημα» που τους εμπόδιζε μέχρι σήμερα να πετύχουν εξωδικαστικό συμβιβασμό.
Οι συνομιλίες έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας στο πρώην οικογενειακό τους σπίτι στο Esplugues de Llobregat στα περίχωρα της Βαρκελώνης. Και τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.
Η Σακίρα και ο Πικέ ανακοίνωσαν τη σχέση τους το 2011 αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το «Waka Waka», το επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, στο οποίο εμφανίστηκε ο Πικέ. Το ζευγάρι, π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss