Σάκης Αρσενίου: «Δέχτηκα και πολύ άσχημα μηνύματα»

Ο Σάκης Αρσενίου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με παρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο και «Survivor». Επιπρόσθετα, ο τραγουδιστής  αναφέρθηκε και στα μηνύματα που έλαβε μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να είναι τόσο πολύ το κομμάτι του ριάλιτι»

Αρχικά, ο Σάκης Αρσενίου είπε: «Ήταν μόνο δύο εβδομάδες. Πολύ ωραία εμπειρία αλλά τώρα που βγήκα και πρόλαβα κι είδα δύο, τρία επεισόδια, νομίζω καλύτερα που έφυγα. Το έβλεπα χρόνια το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να είναι τόσο πολύ το κομμάτι του ριάλιτι».

«Δεν μπορεί να μπει κανένας διαβασμένος στο “Survivor”, γιατί μπαίνεις και βλέπεις κάτι άλλο και τα μπιφτέκια γυρίζουν»

Και συνέχισε λέγοντας: «Όποιος νομίζει ότι είναι το ίδιο με αυτό που βλέπει από τον καναπέ του σπιτιού του, δεν έχει καμία σχέση. Εγώ πήγα ο εαυτός μου και βγήκα ο εαυτός μου. Έβαλα 5-6 κιλά πριν μπω. Δεν μπορεί να μπει κανένας διαβασμένος στο “Survivor”, γιατί μπαίνεις και βλέπεις κάτι άλλο και τα μπιφτέκια γυρίζουν».

«Θέλω να πω στον κόσμο επειδή έχω δεχτεί και πολλά καλά μηνύματα και πολύ άσχημα»

Ο Σάκης Αρσενίου συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Είναι ένας άνθρωπος που μέσα από τη δουλειά που κάνω μέσα στα χρόνια έχω μάθει να χειρίζομαι κάποιες  και κάποια μηνύματα. Είναι σίγουρο πως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Θέλω να πω στον κόσμο επειδή έχω δεχτεί και πολλά καλά μηνύματα και πολύ άσχημα».

«Εγώ μπορώ να το διαχειριστώ, αλλά κάποιοι άλλοι δεν θα μπορέσουν»

Και πρόσθεσε επίσης για τα σχόλια που έλαβε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης: «Δεν ξέρω από που βγαίνει όλη αυτή η κακία, ο κόσμος έχει ξεφύγει. Το να ασχολείται κάποιος με την οικογένεια του άλλου, το να πάθει κάτι, το να κυλήσει η ζωή του άλλου χάλια. Εγώ μπορώ να το διαχειριστώ, αλλά κάποιοι άλλοι δεν θα μπορέσουν. Είναι κάλο ότι έχουν να πουν να το λένε, ήπια».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss