Σάκης Κατσούλης: Αποκάλυψε το γιατί δεν συνεργάστηκε με την Μαλέσκου

Ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκο και μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον νέο «Bachelor» Αλέξη Παππά, στη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και τις σχέσεις που έχει διατηρήσει με τους πρώην συμπαίχτες του από το «Survivor».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους λόγους που δεν προχώρησε η συνεργασία του με την εκπομπή «Love It» και την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Η πρώτη μου επαφή με το θέμα ήταν από τα μέσα»

Αρχικά, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Η πρώτη μου επαφή με το θέμα ήταν από τα μέσα. Βέβαια μετά με κάλεσε και το κανάλι, μιλήσαμε, είδαμε ότι δεν έχουμε κοινή ροή και δεν τα βρίσκουμε οπότε πήραμε και την απόφαση από κοινού να μην είμαι στην εκπομπή».

«Στην ουσία αυτός είναι ο Αλέξης Παππάς»

Στη συνέχεια, απάντησε για τον Αλέξη Παππά και τον νέο ρόλου του ως «Bachelor»: «Ο Αλέξης Παππάς είναι μια κατηγορία μόνος του όπως και ο Τριαντάφυλλος. Είναι γεννημένος για το “Bachelor”, νομίζω πως το είπε και στο intro της εκπομπής ότι είναι σαν να παίζει τον ρόλο της ζωής του. Στην ουσία αυτός είναι ο Αλέξης Παππάς».

«Χωρίς λόγο έχετε μπερδευτεί για μένα και τη Μαριαλένα»

Όσον αφορά στη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δήλωσε: «Χωρίς λόγο έχετε μπερδευτεί για μένα και τη Μαριαλένα. Εμείς τα λέγαμε ξεκάθαρα. Είναι αυτό που βλέπετε και ακόμα είναι αυτό που βλέπετε».

«Η ουσία και η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά αλλά μέχρι εκεί»

«Περάσαμε μια κατάσταση την οποία δεν νομίζω πως υπάρχει άλλο ζευγάρι στον κόσμο που την έχει ζήσει. Να ξανά ενωθεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Η ουσία και η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά αλλά μέχρι εκεί», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Με ποιους πρώην συμπαίχτες του έχει επαφές;

Επίσης, ο νικητής του «Survivor» τόνισε ότι έχει στενές επαφές με τον Τριαντάφυλλο, αλλά και με άλλους πρώην συμπαίκτες του, όπως ο Πάνος Καλίδης. Ωστόσο, όπως είπε, δεν έχει μιλήσει καθόλου με την «τριάδα-φωτιά», δηλαδή τους Τζέιμς Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη.

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο νικητής του «Survivor»:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss