Σάκης Κατσούλης: Έμαθε από δημοσιεύματα πως δεν θα είναι στην εκπομπή της Μαλέσκου

Ο Σάκης Κατσούλης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Survivor», μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και την Πένυ Καβέτσου, αποκάλυψε πως έμαθε από τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ότι δεν θα είναι στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», αλλά και πως μέσα από την ανακοίνωση του σταθμού έμαθε την τελική σύνθεση αυτής.

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις»

Αρχικά, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Να σου πω την αλήθεια εσείς τα μαθαίνετε πιο γρήγορα από μένα κι εγώ διάβασα ότι δεν είμαι μέσα. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις, προς το παρόν δεν τα έχουμε βρει, δεν έχουμε καταλήξει κάπου, από ό,τι φαίνεται δεν θα είμαι κιόλας, οπότε αναμένω κι εγώ τις ενημερώσεις».

«Κάναμε κάποια ραντεβού, συζητήσεις, όχι δοκιμαστικό»

Και συνέχισε λέγοντας: «Κάναμε κάποια ραντεβού, συζητήσεις, όχι δοκιμαστικό. Δεν τα βρήκαμε και λογικά δεν θα είμαι κιόλας. Ό,τι ξέρετε ξέρω. Από δημοσιεύματα τα μαθαίνω κι εγώ. Σήμερα έμαθα ότι κλείστηκε το πάνελ της εκπομπής, το διάβασα στο καράβι που ερχόμουν».

«Από δημοσιεύματα τα μαθαίνω κι εγώ»

«Δεν έχω πληγωθεί καθόλου, είμαι πάρα πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίχτης του «Survivor», Σάκης Κατσούλης.

Θα δούμε στην TV την Μαριαλένα Ρομελιώτη;

Επιπλέον, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απαντώντας στην ερώτηση για το αν θα την δούμε στα τηλεοπτικά δρώμενα τη νέα σεζόν, είπε πως ναι μεν υπάρχουν διάφορες προτάσεις, ωστόσο δε δεν υπάρχει κάτι βέβαιο και πως όλα είναι στον «αέρα». Παράλληλα, τόνισε πως η ίδια επιθυμεί να ασχοληθεί και με τη μεγάλη της αγάπη, με την οποία σχετίζεται εδώ και πολλά χρόνια, τη γυμναστική.

Τι είπαν για τον Ασημακόπουλο;

Και οι δύο, τέλος, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν με τα πιο θετικά λόγια τη συμμετοχή του πρώην συμπαίχτη τους, Γιώργου Ασημακόπουλου, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι στον Γιώργο Ασημακόπουλο “Καλή Αρχή στο νέο τηλεοπτικό του βήμα”».

Δείτε παρακάτω όσα είπαν Κατσούλης – Ρουμελιώτη:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss