Σάκης Κατσούλης: Τι είπε για Γιώργο Αγγελόπουλο και Survivor All Star

Ο Σάκης Κατσούλης αναφέρθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο και στο Survivor All Star

Στο Survivor All Star, που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2023, αναφέρθηκε ο Σάκης Κατσούλης, μιλώντας στο Open.
Ο Σάκης Κατσούλης αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor All Star, στον Γιώργο Αγγελόπουλο και στον Τριαντάφυλλο αλλά και σε όσα γράφονται για τις αμοιβές των παικτών.

«Το All-Star θα ξεκινήσει σίγουρα, ποιοι θα είναι δεν ξέρουμε. Αν μιλάμε για το αγωνιστικό, είναι η ζωή μου. Έχουν υπογραφεί πολλά προσύμφωνα, την τελική απόφαση την έχει η παραγωγή και μόνο. Όλοι είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε να έρθει η σειρά μας» δήλωσε ο Σάκης Κατσούλης για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.
«Απ’ τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί, πρωταρχικό ρόλο παίζει τι θα του πει ο Νικόλας. Υπεροπτική η δήλωση του δικηγόρου του, αλλά η αλήθεια είναι ότι για μένα το Survivor του ’21 ήταν κατά 70% Τριαντάφυλλος», συμπλήρωσε στη συνέχεια για τον πρώην συμπαίκτη του στο Survivor.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης με έναν ξεχωριστό ρόλο, ο Σάκης Κατσούλης τόνισε: «Για μένα πρέπει να πάρει μια θέση η παραγωγή. Είναι κακό για τους υπόλοιπους παίκτες, για εμάς, γιατί θα μπουν περίπου 30 άτομα απ’ ό,τι ακούμε, να ασχολούνται με τον 31ο ή τον 29ο. Είναι ένα All-Star Survivor, το πρόγραμμα δεν έχει κανέναν ανάγκη».
Μιλώντας για τις αμοιβές των παικτών στο Survivor ξεκαθάρισε: «Απ’ τη στιγμή που δέχθηκα μία συμφωνία, σταματάει εκεί. Αν κάποιος μπορεί να πάρει και παραπάνω χρήματα, μπράβο του. Μπαίνω γι’ αυτό που έζησα και θέλω να το ξαναζήσω. Και εγώ και η Μαριαλένα μπαίνουμε για την εμπειρία, θέλαμε να μπούμε για να το ξαναζήσουμε. Το οικονομικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss