Σάκκαρη: Αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που δεν βρίσκομαι τώρα στην Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη προχώρησε σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, με αφορμή τα πύρινα μέτωπα που δεν σταματούν να ταλανίζουν τη χώρα μας και τους ανθρώπους της το καλοκαίρι αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, η επιτυχημένη τενίστρια σε δηλώσεις στα ελληνικά μέσα για το Rogers Cup όπου και συμμετέχει, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αισθάνομαι ότι είναι γαϊδουριά που βρίσκομαι εδώ και δεν είμαι εκεί να βοηθήσω με κάποιο τρόπο».

«Ό,τι και να πω είναι λίγο»

Αναλυτικά, η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε: «Παρόλο που είμαι μακριά μου είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ στενάχωρο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βλέπεις όλο αυτόν τον κόσμο να χάνει την περιουσία του, να χάνει τα σπίτια του, να χάνει το μέρος που έζησε. Ό,τι και να πω είναι λίγο».

«Είμαι πολύ μπερδεμένη μέσα μου»

Και στη συνέχεια, με αφορμή τις δηλώσεις της μετά την πρόκρισή στον 2ο γύρο του Rogers Cup είπε: «Είμαι πολύ μπερδεμένη μέσα μου. Τις τελευταίες μέρες προσπαθώ όπως μπορώ να μην το σκέφτομαι στο γήπεδο, γιατί νομίζω ότι ανεξάρτητα με το επάγγελμα που κάνουμε και με τι ασχολούμαστε, μας έχει επηρεάσει όλους πάρα πολύ αυτή η κατάσταση».

«Είδα τη φωτιά, ήταν ακριβώς απέναντι και φύγαμε γιατί φοβηθήκαμε»

«Έφυγα την Πέμπτη, την ημέρα που έγινε η μεγάλη ζημιά. Ήμουν στο Τατόι και έκανα προπόνηση όταν ξεκίνησε η φωτιά ακριβώς απέναντι από το club. Είδα τη φωτιά, ήταν ακριβώς απέναντι και φύγαμε γιατί φοβηθήκαμε», συμπλήρωσε η Ελληνίδα τενίστρια.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss