Σάκκαρη: ‘Ο στόχος μου είναι ο τίτλος στο Parma Open, κάθε ματς είναι δύσκολο εδώ’

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Η Μαρία Σάκκαρη σε δηλώσεις στο Parma Open PRINT SCREEN

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε ότι ο στόχος της στο Parma Open είναι η κατάκτηση του τίτλου, ενώ τόνισε ότι κάθε ματς σε αυτό το τουρνουά είναι αρκετά δύσκολο.

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με ανατροπή τη Μαρίνα Ζανέβσκα και προκρίθηκε στους τέσσερις του Parma Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε δηλώσεις της στο court αμέσως μετά το ματς, ανέφερε ότι κάθε ματς σε αυτό το τουρνουά είναι δύσκολο, ενώ φυσικά ο στόχος της είναι ο τίτλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Σάκκαρη στο court μετά τη νίκη που πέτυχε κόντρα στη Ζανέβσκα: Για το ότι κέρδισε με ανατροπή και αν είναι δύσκολο το τουρνουά:Είναι αλήθεια. Κάθε ματς εδώ είναι δύσκολο πρέπει να παλεύω κάθε πόντο. Είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίζω τα παιχνίδια“.

Για το αν στοχεύει στον τίτλο:Αυτός είναι ο στόχος μου και αυτό παλεύω. Είναι ένας ρεαλιστικός στόχος. Αλλά δεν το πετύχω θα είναι ακόμα μια καλή χρονιά για μένα“.

Για τη Μαρίνα Ζανέβσκα:Η Μαρίνα έπαιξε καλά. Θα προσπαθήσω να γίνω πιο επιθετική στο ματς. Δεν ένιωθα καλά σήμερα και έψαξα διαφορετικό τρόπο για να την αντιμετωπίσω“.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss