Σάλος για το βίντεο με σκηνές σεξ στην Ακρόπολη – Τι απαντά το ΥΠΠΟΑ;

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο μετά την κυκλοφορία μιας μικρού μήκους ταινίας με τον τίτλο «Ξεπαρθενών», που, μεταξύ άλλων, απεικονίζει ζευγάρι να κάνει σεξ στην Ακρόπολη.

Μπιμπίλας: «Δεν είναι όλα Τέχνη»

Με το θέμα ασχολήθηκε η εκπομπή «Το Πρωινό» που ζήτησε μάλιστα και την άποψη του προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα για το ζήτημα.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι λίγο ντροπή σαν Έλληνας πολίτης. Δεν είναι όλα Τέχνη. Στο όνομα του ακτιβισμού και της επαναστατικής πράξης δεν μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Υπάρχουν όρια. Όπως το είδα δεν το θεωρώ πράξη, το θεωρώ βλακεία. Φαντάζομαι ότι το Υπουργείο Πολιτισμού θα ψάξει να βρει πώς έγινε αυτό το πράγμα και θα αποδώσει ευθύνες».

Η απάντηση του Υπουργείου Πολιτισμού

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με βίντεο το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ) διευκρινίζει σε ανακοίνωση του τα εξής: «Για τις συγκεκριμένες σκηνές προφανώς δεν έχει δοθεί καμία άδεια από τις καθ΄ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης δεν προσφέρεται για κανενός είδους ακτιβιστική ή άλλη δραστηριότητα, η οποία προσβάλλει και συμπεριφέρεται ασεβώς στο μνημείο».

Και συνεχίζει: «Με εντολή της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού προς την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό και να αποδοθούν ευθύνες».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss