Σάλος με ανάρτηση του Έλον Μασκ – Τουίταρε φωτογραφία Ναζί στρατιώτη

Μια ακόμα αμφιλεγόμενη ανάρτηση έκανε ο νέος CEO του twitter, Έλον Μασκ

Όσοι ακολουθούν τον μεγιστάνα είδαν στο προφίλ του να ανεβάζει φωτογραφία με έναν Γερμανό στρατιώτη της Βέρμαχτ, μέλος των ΝΑΖΙ, που κουβαλά ταχυδρομικά περιστέρια στο δυτικό μέτωπο κατά τη διάρκεια της γερμανικής εισβολής στη Γαλλία, γνωστή ως Μάχη της Γαλλίας, στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, περίπου τον Μάιο του 1940.
Στη λεζάντα έγραφε: «τρία αδιάβαστα μηνύματα».

Ο ίδιος, σχολίασε στη συνέχεια «πώς άλλαξαν οι καιροί», προτού προσθέσει: «Την εποχή που τα πουλιά ήταν αληθινά. Αλλά αν το Twitter είναι πουλί, αυτό σημαίνει…».Χρήστης, απόγονοι επιζώντων του Ολοκαυτώματος και όχι μόνο χαρακτήρισαν τη δημοσίευση «απαράδεκτη».

«Ψηφίστε Ρεπουμπλικάνους στις ενδιάμεσες εκλογές»
Ο ιδιοκτήτης της Twitter, συνέστησε τη Δευτέρα στους ψηφοφόρους να επιλέξουν να ψηφίσουν Ρεπουμπλικανούς υποψηφίους για το Κογκρέσο των ΗΠΑ στις ενδιάμεσες εκλογές.

To independent-minded voters:Shared power curbs the worst excesses of both parties, therefore I recommend voting for a Republican Congress, given that the Presidency is Democratic.
— Elon Musk (@elonmusk) November 7, 2022

“Στους ανεξάρτητους ψηφοφόρους: Η κοινή εξουσία περιορίζει τις χειρότερες υπερβολές και των δύο κομμάτων, επομένως συνιστώ να ψηφίσουμε για ένα Ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο, δεδομένου ότι η προεδρία είναι Δημοκρατική”, έγραψε ο Μασκ στο Twitter.

Μετά την εξαγορά του Twitter από τον Μασκ, οργανώσεις πολιτικών δικαιωμάτων επέκριναν τη στάση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Tesla σχετικά με τους περιορισμούς ως προς το περιεχόμενο, έναντι της απόλυτης στάσης του για την ελευθερία του λόγου, πράγμα που αναμένουν να αυξήσει τον όγκο της παραπληροφόρησης και της ρητορικής μίσους στην πλατφόρμα.
Οι Δημοκρατικοί του προέδρου Τζο Μπάιντεν αντιμετωπίζουν μια σκληρή μάχη για να διατηρήσουν τον έλεγχο του Κογκρέσου στην ψηφοφορία της Τρίτης.
Τα προγνωστικά των εκλογών, από μή προσκείμενους σε κάποιο κόμμα, αλλά και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουν την πλειοψηφία της Βουλής, με τον έλεγχο της …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss