Σάλος στην Βρετανία: Τηλεπαρουσιαστές παρέκαμψαν την ουρά για το φέρετρο της Ελισάβετ

Μπορεί η μεγαλοπρεπής κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ να έχει περάσει πλέον στην ιστορία, όμως τα όσα διαδραματίστηκαν τις ημέρες του λαϊκού προσκυνήματος συνεχίζουν να απασχολούν τα ΜΜΕ.

Τα τελευταία 24ωρα πρώτη είδηση στα ταμπλόιντ είναι η παράκαμψη της ουράς στο λαϊκό προσκύνημα από δυο τηλεπαρουσιαστές της βρετανικής τηλεόρασης που ξεσίκωσαν κύμμα οργής κάνωντας του θεατές να μιλούν για ασέβεια.
Ο λόγος για τους Holly Willoughby και Phillip Schofield, που παρουσιάζουν την εκπομπή «This Morning» του καναλιού ITV, και όπως γράφτηκε όταν χιλιάδες άνθρωποι περίμεναν υπομονετικά στην ουρά, με τη συνοδεία του προσωπικού ασφαλείας, προσπέρασαν το κοινό για να βρεθούν γρηγορότερα μπροστά στη σορό της βασίλισσας.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Το… σκάνδαλο της ουράς έχει λάβει τόσο μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμα και η θέση τους στην εκπομπή αφού οι πολίτες καταγγέλλουν ότι εκμεταλλεύτηκαν την θέση τους για να προσκυνήσουν τη σορό της Ελισάβετ παρακάμπτοντας την ουρά που είχε σχηματιστεί την Παρασκευή στο Westminster Hall.

Ειδικότερα χιλιάδες χρήστες τα social media έχουν ήδη υπογράψει και ζητούν την παραίτησή τους με το επιχείρημα ότι έκαναν κατάχρηση της θέσης τους.Σύμφωνα με την Daily Mail, η ξανθιά παρουσιάστρια Holly Willoughby κλαίγοντας γοέρα ζήτησε τη βοήθεια δικηγόρων του τηλεοπτικού δικτύου προκειμένου να παραμείνει στο τηλεοπτικό πλατό του ΙTV.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss