Σαμοντούροβ στο Onsports: «Δεν είχα φανταστεί ότι θα είμαι εδώ – Όλα τώρα αρχίζουν»

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ μίλησε στο Onsports για τις πρώτες του εμπειρίες στον Παναθηναϊκό και τους στόχους του με την «πράσινη» φανέλα

Αποτελεί το next best thing του ελληνικού μπάσκετ και όχι μόνο. Τα προσόντα του μιλούν από μόνα τους. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, ο οποίος μετά τα «όργια» με την Ακαδημία ΔΕΚΑ που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, αποφάσισε να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό.

Ειδικότερα την περσινή χρονιά το άστρο του έλαμψε στο τουρνουά Rising Stars που διοργάνωσε η ΕΟΚ με ομάδες U18. Ήταν ο MVP της διοργάνωσης κι οδήγησε την ΔΕΚΑ στον τίτλο έχοντας 25.9 πόντους (75.7% βολές, 66.7% δίποντα και 25.8% τρίποντα), 13.3 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και 2 τάπες με 30.7 στην αξιολόγηση σε 35 λεπτά κατά μέσο όρο.

O Έλληνας πάουερ φόργουορντ μίλησε στο Onsports για τις πρώτες του εμπειρίες στον Παναθηναϊκό, την συμπεριφορά των συμπαικτών του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στο 4o Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

«Όταν ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου να φτάνει σε αυτό το επίπεδο, είμαι πολύ χαρούμενος που έχω καταφέρει να είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος επίσης που έχω τέτοια παιδιά να είναι δίπλα μου και να με συμβουλεύουν. Με έχουν κάνει να ενσωματωθώ στην ομάδα πολύ γρήγορα. Όλα τώρα αρχίζουν και πρέπει να δουλεύω πιο σκληρά άμα θέλω να πετύχω αυτό που πιστεύω» είπε αρχικά ο Σαμοντούροβ.

Για το πώς του συμπεριφέρονται οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό ο νεαρός φόργουορντ ανέφερε: «Επειδή είμαι ο μικρότερος σε ηλικία στην ομάδα όλοι με νοιάζονται αλλά είμαι κοντά κυρίως με τους Έλληνες».

«Περιμένω πως και πως το επίσημο ντεμπούτο μου»

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο, την έκανε στο 4ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Συγκεκριμένα ο 17χρονος φόργουορντ/σέντερ πήρε εντολή από τον Ντέγιαν Ράντονιτς και μπήκε στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Αναντολού Εφές στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

«Ένιωσα πολύ όμορφα όταν μπήκα μέσα και με χειροκρότησε το γήπεδο. Περιμένω πως και πως για το επίσημο ντεμπούτο μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε μέρα» είπε ο Σαμοντούροβ.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss