Samsung Galaxy Z Flip 4 Review

Το πιο επιτυχημένο foldable της αγοράς έχει διάδοχο κι ονομάζεται Samsung Galaxy Z Flip 4.

Προφανώς, μετά την επιτυχία του προκατόχου του, οι προσδοκίες είναι υψηλές και το έργο του δύσκολο. Ο συνδυασμός τιμής, επιδόσεων και σχεδιασμού ήταν επιτυχημένος και η Samsung σκοπεύει να χτίσει πάνω σε αυτά παρουσιάζοντας το Flip 4. Κατά πόσο καταφέρνει να τραβήξει τα βλέμματα το φετινό μοντέλο;
Το νέο smartphone μάς παραχωρήθηκε για τις ανάγκες των δοκιμών και του κειμένου, οπότε έχοντας περάσει αρκετό διάστημα μαζί του, αποτυπώνουμε τις εντυπώσεις μας παρακάτω.
Όταν το Flip 3 ξεδίπλωνε, έμοιαζε με ένα απλό κινητό. Το ίδιο ισχύει και με το Flip 4, το οποίο σε διαστάσεις φτάνει τα 165.2×71.9×6.9mm και αγγίζει τις διαστάσεις ενός τυπικού smartphone ενώ διπλωμένο φτάνει περίπου τα 84.8×71.9×15.9mm, σχεδόν τα μισά δηλαδή σε ύψος. Χωράει ακόμη και σε τσέπη πουκάμισου με άνεση και περιττό να σημειωθεί πως στην τσέπη είναι ανεπαίσθητο, έχοντας μικρό όγκο και βάρος περίπου 187 γραμμάρια. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο και η εξωτερική γυάλινη πλευρά προφυλάσσεται ενσωματώνοντας Gorilla Glass Victus+, με το κινητό να διαθέτει επίσης πιστοποίηση IPX8 για προστασία ενάντια στο νερό, κάτι που δεν βλέπουμε από άλλο foldable smartphone άλλης εταιρείας.
Η πλάτη της συσκευής είναι πολύ λιτή με εξαίρεση το μισό κομμάτι του επάνω μισού της συσκευής, όπου μια μ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss