Samsung Galaxy Z Fold 2: Καθυστερεί η κυκλοφορία του στη Νότια Κορέα λόγω υψηλής ζήτησης

Με το Galaxy Z Fold 2 η Samsung φαίνεται να προσφέρει μία πραγματική αναβάθμιση σε σχέση με το Galaxy Fold, ανανεώνοντας τελείως τις οθόνες και τις κάμερες της συσκευής. Αυτό φαίνεται να έχει πείσει τους καταναλωτές, τουλάχιστον στη Νότια Κορέα, οι οποίοι θέλουν να έχουν στα χέρια τους το νέο foldable.

Η κυκλοφορία του Galaxy Z Fold 2 στη Νότια Κορέα είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου. Η Samsung ήταν έτοιμη να καλύψει έως και 60.000 τεμάχια, όμως αυτός ο αριθμός των προπαραγγελιών ήταν αρκετά αυξημένος. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι προπαραγγελίες της συσκευής έφτασαν τα 80.000 τεμάχια, κάτι που αναγκάζει την εταιρεία να αναβάλει την κυκλοφορία του foldable μέχρι την επόμενη Τετάρτη, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτηση.

Στη Νότια Κορέα η συσκευή κοστίζει 2.398 KRW, δηλαδή περίπου 1.725 ευρώ. Πάντως, ο αριθμός των προπαραγγελιών παραμένει εντυπωσιακός, γιατί πέραν του κόστους της συσκευής μέχρι σήμερα καθοριστικό παράγοντα έπαιζε και ο φόβος των καταναλωτών για την πιο “εύθραυστη” οθόνη, κάτι που δείχνει ότι η εταιρεία μπόρεσε να πείσει τους καταναλωτές.

Πηγή

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss