Σάουθγκεϊτ: ‘Η εμφάνιση με την Ιταλία ήταν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση’

ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ @ 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παρά την ήττα από την Ιταλία και τον υποβιβασμό στη League B του Nations League, δήλωσε ότι η εμφάνιση της Αγγλίας κόντρα στη σκουάντρα ατζούρα ήταν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση ενόψει της συνέχειας.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Εθνικής Αγγλίας από την Ιταλία στο Nations League, θεωρεί ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από τη σκουάντρα ατζούρα και άξιζε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, όμως στις καθοριστικές στιγμές δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των “τριών λιονταριών”, τόνισε επίσης ότι η ομάδα του είναι στη σωστή κατεύθυνση για τη συνέχεια και φυσικά για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Είναι δύσκολο για μένα να είμαι υπερβολικά επικριτικός με την εμφάνιση της ομάδας. Είχαμε περισσότερη κατοχή, περισσότερα σουτ εντός και εκτός στόχου. Σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα παίξαμε πολύ καλά. Δεν τα καταφέραμε στις καθοριστικές στιγμές αμυντικά και είχαμε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα στην επίθεση.

Η ποιότητά μας δεν ήταν αρκετή. Υπήρχαν πολλά θετικά σημάδια για εμάς ως ομάδα. Υπήρχαν πολλές καλές ατομικές εμφανίσεις. Η εμφάνιση με την Ιταλία ήταν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά καταλαβαίνω απόλυτα ότι δεν πρόκειται να είναι αυτή η αντίδραση εκτός ομάδας”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss