Σάρωσε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα του Τhe Voice

Σάρωσε σε τηλεθέαση το δημοφιλές talent show “The Voice of Greece” που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Σημείωσε 32,2% τηλεθέαση στο σύνολο και 31,6% στο κοινο 18-54.

Ιδιαίτερη προτίμηση  στο σόου έδειξαν οι γυναίκες ηλικίας 18 ετών που η τηλεθέαση τους άγγιξε το 37,2% και οι γυναίκες 25 ετών που σημείωσαν ποσοστό τηλεθέασης 32,9%.

Στην πρεμιέρα ξεχωρίσε η 52χρονη Louise Du Toit που τραγούδησε όπερα και είπε ότι ήρθε στο σόου για να ξαναπιάσει το νήμα της μουσικής της καριέρας που διακόπηκε απότομα από τη δημιουργία της οικογένειάς της Η παραγωγή του σώου φρόντισε να φερει στο πλατό την ενήλικη κόρη της που ζει μόνιμα στις Βρυξέλες και είχε να ειδωθεί με την μητέρα της κοντά στον ένα χρόνο.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό ο ευφυής Πάνος Μουζουράκης σχολίασε ότι η εκπομπή είναι δύο σε ένα, κανοντας έμμεση αναφορά στην  εκπομπή «Πάμε Πακέτο».

Οικογενειακή συγκίνηση όμως είχαμε και από την πλευρά του Σάκη Τανιμανίδη, που στήριξε με ενθουσιασμό την σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα στην πρεμιέρα της ως παρουσιάστρια του σώου.  Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε stories στο instagram, δηλώνοντας περήφανος για τις τηλεοπτικές επιδόσεις της συζύγου του.

Η επομενη Blind audition θα προβληθεί αύριο, Κυριακή στις 9μμ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss