«Σασμός» – Δημήτρης Γεωργαλάς: Ο Κώστας θα φτάσει σε ακρότητες που δεν τον δικαιολογούν καθόλου

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Κώστα Μιχελάκη, τον ιδιοκτήτη καντίνας στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

«Ο Κώστας δεν κάνει πολύ σωστές επιλογές»

Αρχικά, ο ηθοποιός είπε: «Ο Κώστας δεν κάνει πολύ σωστές επιλογές. Κάνει πράγματα για τα οποία θα παρεξηγηθεί και δικαίως. Θα φτάσει σε ακρότητες που δεν τον δικαιολογούν καθόλου. Σαν άνθρωπος δεν συμφωνώ με τις πράξεις του, αλλά πρέπει να τον υποστηρίξω για να κάνω ό,τι μπορώ γι’ αυτόν».

«Άλλοθι του δίνει το σενάριο, εάν χρειαστεί»

Και συνέχισε λέγοντας: «Οι ηθοποιοί καλούμαστε να παίξουμε ρόλους με τους οποίους δε συμφωνούμε, οι οποίοι είναι τελείως διαφορετικοί από εμάς. Αλλά οφείλει ο ηθοποιός να αγαπήσει το ρόλο που υποδύεται για να μπορέσει να τον υποστηρίξει κι όχι να του δίνει άλλοθι. Άλλοθι του δίνει το σενάριο, εάν χρειαστεί».

«Θα συμβούν ακρότητες μέσα στο γάμο»

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς μάλιστα, αποκάλυψε πως το μέλλον του γάμου του Κώστα με την Άσπα  θα είναι κάπως … δυσοίωνο, λέγοντας: «Θα συμβούν ακρότητες μέσα στο γάμο. Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό, όπως και στη ζωή… Το πώς θα γίνει, το πότε θα γίνει… Δεν θα είναι μια καλή στιγμή για το ζευγάρι».

«Είναι παρορμητικός άνθρωπος και πολλές φορές αντιδρά άσχημα, ενώ μετά το μετανιώνει»

Και πρόσθεσε: «Ο Κώστας δεν θα είναι καλός με την Άσπα. Είναι παρορμητικός άνθρωπος και πολλές φορές αντιδρά άσχημα, ενώ μετά το μετανιώνει, αλλά είναι αργά».

«Του έχει στοιχήσει πολύ στην υπερηφάνεια, στον εγωισμό του, στην αξιοπρέπειά του»

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Γεωργαλάς είπε: Ο Κώστας έχει ξεκινήσει να δουλεύει στα χωράφια, να κάνει μεροκάματα, γιατί αποφάσισε να σταματήσει με τις αρχαιοκαπηλίες και τις μεταφορές των αρχαίων. Του έχει στοιχήσει πολύ στην υπερηφάνεια, στον εγωισμό του, στην αξιοπρέπειά του».

«Δεν είναι κακός άνθρωπος, αλλά του έχουν πάει τόσο άσχημα τα πράγματα που δεν ξέρει πώς να τα διαχειριστεί»

«Δεν είναι κακός άνθρωπος, αλλά του έχουν πάει τόσο άσχημα τα πράγματα που δεν ξέρει πώς να τα διαχειριστεί. Φτάνει σε σημεία που ούτε κι ο ίδιος θα πίστευε ότι θα μπορούσε να φτάσει», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Εκεί χτυπάει ο Κώστας, σε αυτή τη μερίδα των ανθρώπων»

Και τόνισε: «Όλα αυτά που συμβαίνουν στον Κώστα σε επαγγελματικό επίπεδο είναι καθημερινό φαινόμενο στη ζωή… Νομίζω ότι πολύς κόσμος μπορεί να ταυτιστεί με τον Κώστα, ιδιαίτερα άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν θύματα της μεγάλης οικονομικής κρίσης. Εκεί χτυπάει ο Κώστας, σε αυτή τη μερίδα των ανθρώπων».

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο ηθοποιός:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss