«Σασμός» – Δημήτρης Λάλος: «Επιλέγω τους ρόλους που είναι διπολικοί»

Ο Δημήτρης Λάλος, ο Μαθιός Σταματάκης από την επιτυχημένη νέα σειρά του Alpha, «Σασμός», μίλησε στην εκπομπή «Happy Day».

Μεταξύ άλλων, ο ταλαντούχος ηθοποιός φαίνεται πως είναι ταγμένος στο θέατρο, εξομολογούμενος ότι στο παρελθόν έχει αρνηθεί πολλούς ρόλους στη μικρή οθόνη. Παρόλα αυτά βέβαια, αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι» στη σειρά «Σασμός».

Ο «Μαθιός» μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε στον «Σασμό» που έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών από τα πρώτα κιόλας λεπτά προβολής.

«Εγώ διάβαζα το σενάριο παράλληλα με το βιβλίο»

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Είναι ευτύχημα για έναν ηθοποιό να έχει μπροστά του ένα βιβλίο που θα γίνει σειρά. Εγώ διάβαζα το σενάριο παράλληλα με το βιβλίο».

«Θέλω η τέχνη που υπηρετώ να έχει μια ποιότητα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Επιλέγω τους ρόλους που είναι διπολικοί. Έχω πει κάποια “όχι” στην τηλεόραση. Θέλω η τέχνη που υπηρετώ να έχει μια ποιότητα. Τα χρήματα παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο, αλλά να κάνεις πράγματα που να συνάδουν με την καλλιτεχνική σου ποιότητα».

«Προσπαθώ να μεγαλώσω μαζί της»

Επιπλέον, ο Δημήτρης Λάλος έχει μια κόρη 4 ετών για την οποία είπε: «Έχουμε μια καταπληκτική σχέση. Δεν θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν τα γενέθλια και το νούμερο παπουτσιού των παιδιών τους. Προσπαθώ να μεγαλώσω μαζί της. Η σύζυγός μου με καθοδηγεί και με συμβουλεύει στη ζωή».

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss