Σασμός – Δημήτρης Λάλος: Θα τελειώσει πολύ δυνατά αυτή η σεζόν

Ο Δημήτρης Λάλος, λίγο πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος τη επιτυχημένης σειράς Σασμός, στην οποία πρωταγωνιστεί, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star».

«Δεν είναι απλά μια σειρά, είναι μια συντροφιά για τον κόσμο, είναι μια παρηγοριά και αυτό φωτίζει το επάγγελμά μας περισσότερο»

«Πώς να κλείσει ήσυχα; Τελειώνει μια ολόκληρη σεζόν, μια σεζόν που ο κόσμος περιμένει να τελειώσει. Το πιο σημαντικό για εμάς, κυρίως για εμένα, είναι ότι ο κόσμος δεν μου λέει συγχαρητήρια, ο κόσμος μου λέει ευχαριστώ. Για να σου λέει κάποιος ευχαριστώ, σημαίνει ότι κάτι του δίνεις. Κάτι του προσφέρεις. Δεν είναι απλά μια σειρά, είναι μια συντροφιά για τον κόσμο, είναι μια παρηγοριά και αυτό φωτίζει το επάγγελμά μας περισσότερο», τόνισε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ξεκινάμε γυρίσματα για να έχουμε έτοιμο το υλικό για τον κόσμο που περιμένει από Σεπτέμβρη να παραδώσουμε επεισόδια»

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Λάλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα δείτε πολύ ωραία πράγματα, συναρπαστικά πράγματα. Θα τελειώσει πολύ δυνατά αυτή η σεζόν. Ξεκινάμε γυρίσματα για να έχουμε έτοιμο το υλικό για τον κόσμο που περιμένει από Σεπτέμβρη να παραδώσουμε επεισόδια».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss