«Σασμός»: Εισβάλει στη σειρά ο ανιψιός της Σοφίας Βέμπο

Ο ηθοποιός και συγγραφέας Βασίλης Τραϊφόρος, ανιψιός της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου, μετά από μια αρκετά επιτυχημένη εμφάνιση στις «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζεται να μπει στη σειρά, «Σασμός». Ο Βασίλης Τραϊφόρος μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Κάραλη, για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

«Κάνω τον μπάρμπα-Αλέκο, έναν κρητικό που είναι ο κουτσομπόλης του χωριού και σχολιάζει τις εξελίξεις»

Αρχικά, ο Βασίλης Τραϊφόρος είπε: «Με κάλεσαν από την παραγωγή να συμμετέχω ως guest, όπου στη συνέχεια θα γίνει ρόλος. Κάνω τον μπάρμπα-Αλέκο, έναν κρητικό που είναι ο κουτσομπόλης του χωριού και σχολιάζει τις εξελίξεις… Στη σκηνή που συμμετείχα ήμουν μαζί με τον Τάσο Νούσια, τον Μιχάλη Αεράκη που κάνει τον παπά, τον Δημήτρη Λάλο, τον Σταμάτη Κακαβελάκη που κάνει επίσης τον χωρικό, τον Στάθη Μαντζώρο και τον Στρατή Χατζησταματίου που κάνει τον σερβιτόρο».

Βασίλης Τραϊφόρος
© Facebook

«Ο έρωτας μπορεί να φέρει τη συμφιλίωση ακόμη και σε μια βεντέτα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Τα γυρίσματα έγιναν στην Παιανία σε φυσικό χώρο και συγκεκριμένα σε μια πολύ όμορφη αυλή. Είναι πολύ ωραία εμπειρία η συμμετοχή μου στη σειρά και είμαι σε αναμονή να με καλέσουν, διότι, όπως μου είπαν δε πρόκειται για guest εμφάνιση αλλά για ρόλο. Ο συγγραφέας Σταύρος Πετρουλάκης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και το μήνυμα της σειράς είναι πολύ δυνατό. Ο έρωτας μπορεί να φέρει τη συμφιλίωση ακόμη και σε μια βεντέτα».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.