«Σασμός»: Ένας αδιέξοδος έρωτας και ένας ξεχασμένος τάφος θα φέρουν τα πάνω-κάτω

Η νέα επιτυχημένη σειρά του Alpla «Σασμός» δε σταματά να μας κρατάς καθηλωμένους μπροστά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Οι εξελίξεις και οι ανατροπές δεν έχουν τέλος και αυτά που θα δούμε στα επερχόμενα επεισόδια θα μας συγκλονίσουν.

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» θα δούμε την Αρφυρώ και τον Αστέρη να συνεχίζουν να ζουν τον απελπισμένο έρωτα τους, την ώρα που το μυστικό τους βέβαια έχει αποκαλυφθεί.

Σε σοκ η γιαγιά Ειρήνη για τη σχέση Αστέρη – Αργυρούς

Υπενθυμίζεται πως στην προσπάθεια του Αστέρη να προσεγγίσει την Αργυρώ έξω από το σπίτι της τις προάλλες, θεατής -από το παράθυρο- ήταν η γιαγιά Ειρήνη.

Η Γιαγιά Ρηνιώ ούσα συγκλονισμένη από αυτή την ξαφνική είδηση θα σπεύσει στον παπά του χωριού για να μιλήσει, καθώς όπως φαίνεται εκείνη ξέρει πολύ καλά τα κρυμμένα μυστικά της παλιάς βεντέτας ανάμεσα στις δύο οικογένειες (Σταματάκηδες – Βρουλάκηδες).

Μια ιστορία από το παρελθόν βαραίνει τους ώμους της και εκείνη αναζητά την εξιλέωση. Ένας αδιέξοδος έρωτας, μία τραγική ιστορία αγάπης και ένας ξεχασμένος τάφος έρχονται να αποδείξουν ότι το παρελθόν είναι πολύ βαρύ για να ξεχαστεί.

«Το βιβλίο με το μυστικό, εκείνο το παλιό, που είχαμε θαμμένο, κάποιοι το ξεθάψανε και ετοιμάζονται να γράψουν καινούργιες αράδες», είπε χαρακτηριστικά η Γιαγιά Ρηνιώ στον παπά του χωριού.

Θα μάθουμε όμως απόψε από την γιαγιά της Αργυρούς, αναλυτικά, το τι πυροδότησε την βεντέτα και την σκληρή έχθρα ανάμεσα στην οικογένεια της και την οικογένεια των Σταματάκηδων; Ποια τραγική ιστορία αγάπης θάφτηκε στο παραλθόν;

Η Σοφία θα αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της Στέλλας στον Αστέρη

Παράλληλα, ο Αστέρης θα έρθει αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς η Σοφία θα αναλάβει δράση και θα του αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της κόρης της, της Στέλλας. Στο άκουσμα αυτής της είδησης, ο Αστέρης πραγματικά θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Μάλιστα, θα σπεύσει να βρει την Στέλλα για να μιλήσουν.

Η Θοδώρα υπόσχεται εκδίκηση

Την ίδια ώρα και ενώ οι γονείς της Θοδώρας προετοιμάζουν τους αρραβώνες της με τον Γιώργο, εκείνη ορκίζεται να εκδικηθεί τον Πετρής, καθώς εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να της προσφέρει κάτι παραπάνω από μερικές στιγμές ευχαρίστησης. Η Θοδώρα εξοργισμένη από την στάση του Πέτρου ορκίζεται να τον εκδικηθεί, ενώ ο τσακωμός της με τον Γιώργη θα φέρει τα πράγματα στα άκρα.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (Δευτέρα 11.10.2021):

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss