«Σασμός» – Γιώργος Αμούτζας: «Η Βασιλική θα φύγει και αυτή με σκληρό τρόπο»

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο Νικηφόρος από την επιτυχημένη νέα σειρά «Σασμός», αποκάλυψε πως θα δούμε και την Βασιλική, την μητέρα του, να πεθαίνει με σκληρό τρόπο, μετά την δολοφονία του πατέρα του, Στεφανή Σταματάκη.

Ο νεαρός ηθοποιός προχώρησε σ’ αυτή την αποκάλυψη για την εξέλιξη της σειράς «Σασμός» μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στο «7 ΜΕΡΕΣ TV» και την Μαρία Ανδρέου.

«Θα δείτε την κρητική του πλευρά»

Ειδικότερα, ο Γιώργος Αμούτζας είπε: «Δεν ξέρω πότε, αλλά η Βασιλική θα φύγει και αυτή με σκληρό τρόπο. Από τη στιγμή που θα δολοφονηθεί και η μάνα του και θα μείνει εντελώς ορφανός, θα δείτε την κρητική του πλευρά».

«Δε μπορούμε να μη ζήσουμε όλα τα θανατικά που περιγράφει το βιβλίο»

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο “Σασμός” βασίζεται σε ένα βιβλίο και δε μπορούμε να ξεφύγουμε από τη σκαλέτα του. Δε μπορούμε να μη ζήσουμε όλα τα θανατικά που περιγράφει το βιβλίο».

«Ο Νικηφόρος είναι ένας τραγικός ήρωας»

Αμέσως μετά, ο ηθοποιός τόνισε: «Ο Νικηφόρος είναι ένας τραγικός ήρωας και θα σας το ξαναπώ. Ο φίλος του ξέρει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, αλλά δε το αποκαλύπτει. Ο Μαθιός τού σκότωσε τον πατέρα και φυσικά δε του το λέει. Δεν ξέρει την αλήθεια αυτό το παιδί. Όλοι του παρουσιάζονται με ένα άλλο πρόσωπο. Υπάρχει τρομερή αγωνία».

«Ο Μανώλης δεν έχει πια φωνή»

Και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε μόνο τον κολλητό του Νικηφόρου να έχει δει το δολοφόνο και να φοβάται να μιλήσει, για να μη χαθούν όλοι. Ο Μανώλης δεν έχει πια φωνή».

«Εύχομαι αυτό το παλικάρι να δικαιωθεί και να ηρεμήσει στο τέλος»

«Ο Νικηφόρος έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και δέχομαι πολλή αγάπη μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί ο Νικηφόρος τα ζει όλα αυτά, ενώ δεν έχει φταίξει σε τίποτα, δεν έχει κάνει κακό σε κανέναν. Εύχομαι αυτό το παλικάρι να δικαιωθεί και να ηρεμήσει στο τέλος», ανέφερε ο Γιώργος Αμούτζας.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss