«Σασμός»: H Καλλιόπη αφηγείται την ιστορία της Ανθούλας στον Άγγελο και τους γιους της

Συγκλονιστικές αναμένονται και απόψε, όπως και ολόκληρη την εβδομάδα, οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός».

Τι θα δούμε απόψε στις 21.00;

Ειδικότερα, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός», μεταξύ άλλων, θα δούμε την Καλλιόπη να αφηγείται την δραματική ιστορία της Ανθούλας στον Άγγελο και τους γιους της, Μαθιό και Αστέρη.

Παράλληλα, ο Πέτρος δεν μπορεί να χωνέψει την σχέση της αδερφής του με έναν Σταματάκη και η δυσαρέσκεια του αυτή… τον «πνίγει» για τα καλά.

Την ίδια ώρα, ο Κώστας νιώθει άσχημα για τις παρανομίες του και γι’ αυτό αποφασίζει να διακόψει μια και καλή. Ωστόσο ο Διονύσης θα του αποκαλύψει κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα. Συγκεκριμένα θα του αποκαλύψει τη σχέση της γυναίκας του, της Άσπας, με τον νεκρό πλέον, Στεφανή Σταματάκη.

Επίσης, απόψε θα δούμε πως η Σεμίνα είναι εφησυχασμένη μετά την ανακάλυψη της για τον Διονύση που τον συνδέει με την αρχαιοκαπηλία. Παρόλα αυτά, ένα αναπάντεχο γεγονός διαταράσσει και πάλι τις ισορροπίες. Όπως έχουμε ήδη δει στο preview του σημερινού επεισοδίου, η Σεμίνα θα πέσει θύμα μηχανόβιων ληστών, οι οποίοι δεν την πλησίασαν όμως καθόλου τυχαία…

Ταυτόχρονα, η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη μετά από το επαγγελματικό της ταξίδι το Μόναχο. Καθώς επιστρέφει, η νεαρή πρωταγωνίστρια θα συναντηθεί με τον αγαπημένο της, τον Αστέρη. Ωστόσο, στο ίδιο σημείο έχουν δώσει ραντεβού και ο Μαθιός με την Βασιλική.

Ο Μαθιός κάπως έτσι θα έρθει αντιμέτωπος με την σκληρή αλήθεια, εφόσον θα φανερωθεί μπροστά στα μάτια του ο κρυφός έρωτας του μικρού του αδερφούμε την Αργυρώ, την κόρη των Βρουλάκηδων. Πώς θα αντιδράσει  μπροστά σε όσα θα του αποκαλυφθούν έτσι στα ξαφνικά, χωρίς να το περιμένει, αλλά ούτε να τα έχει υποψιαστεί ο Μαθιός Σταματάκης;

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου της σειράς «Σασμός» (Δευτέρα 29/11/2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss