«Σασμός»: Η απόφαση της Στέλλας κλονίζει τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ

Η νέα εβδομάδα για την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» ξεκινά δυναμικά με ένα επεισόδιο γεμάτο εξελίξεις, καθώς η  απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί ταράζει τον Αστέρη και την Αργυρώ, οι οποίοι βλέπουν τη σχέση τους να καταρρέει.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (18.10), θα δούμε επίσης, τον Αντώνη και την Ντίνα να επιστρέφουν από την εκδρομή τους, ωστόσο οι προθέσεις του αστυνόμου, όταν γυρίσουν, θα στεναχωρήσουν την Ντίνα. Μάλιστα, ο Αντώνης θα καλέσει σε δείπνο την Μαρίνα.

Παράλληλα, ο Νικηφόρος θα βγει από το νοσοκομείο και αν και τραυματισμένος, θα το δούμε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά της Τζένης.

Ωστόσο μαύρα σύννεφα μαζεύονται πάνω από γάμο της Άσπας και του Κώστα.

Την ίδια ώρα επίσης, η σχέση του Πετρή και της Μαίρης προχωράει κάνοντας τη Θοδώρα να έξαλλη από τη ζήλια της.

Η απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί, θα φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση του Αστέρη και της Αργυρούς, ωστόσο η ίδια, για την ώρα, θέτει στο επίκεντρο το να βρει ποια είναι αυτή που έχει σχέση τώρα με τον Αστέρη. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, η Στέλλα θα πάρει την απόφαση να παρακολουθήσει το γραφείο της μητέρας της, της Σοφίας, προκειμένου να ανακαλύψει την ερωμένη του μέχρι πρότινος αρραβωνιαστικού της.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου (Δευτέρα 18.10.2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss