«Σασμός»: Η αποκάλυψη του «Πετρή» για τη… Μανταρίνα!

Αυτή την εβδομάδα η επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», καθήλωσε πραγματικά το τηλεοπτικό κοινό. Η δολοφονία του Πετρή και τα όσα ακολούθησαν προκάλεσαν τρομερή συγκίνηση στους τηλεθεατές. Μία από τις σκηνές που ήταν άκρως συγκινητική, ήταν και ο “αποχαιρετισμός” της Μανταρίνας στον Πετρή.

Σήμερα, λοιπόν ο Κώστας Νικούλι και η Δανάη Παππά βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα». Οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν για την επιτυχημένη σειρά του Alpha. Ενώ παράλληλα, προχώρησαν σε αποκαλύψεις και αναφέρθηκαν και στις προσωπικές τους ζωές.

Νικούλι: «Κάποιος να γράψει μια σειρά που ανασταίνομαι»

«Κάποιος να γράψει μια σειρά που ανασταίνομαι», είπε με χιούμορ ο Κώστας Νικούλι, τον οποίο είδαμε να πεθαίνει παράλληλα σε δύο σίριαλ, σε δύο διαφορετικά κανάλια, το οποίο σχολιάστηκε στα social media.

«Μας βασανίζει λίγο ο Πέτρος, ειδικά τη Θοδώρα. Της αξίζει», συνέχισε η Δανάη Παππά, με τον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο να την αποκαλεί «τσόκαρο», χιουμοριστικά πάντα, κάθε φορά που την παίρνει τηλέφωνο.

Νικούλι: «Ο Αστέρης πίστευε ότι δεν ήταν ο δολοφόνος του Στεφανή, νομίζω ότι το έκανε σαν εξιλέωση»

Ο Κώστας Νικούλι ρωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει με κάποιον τρόπο στον «Σασμό» και απάντησε: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι καινούριο. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις αλλά δεν ξέρουμε ακόμα».

Ο ηθοποιός απάντησε και στον λόγο που ο Αστέρης πήρε πάνω του τον φόνο, ενώ στην ουσία το όπλο εκπυρσοκρότησε: «Προφανώς επειδή είναι ένας άνθρωπος που δεν χρησιμοποιεί όπλα και είδε αυτό που έγινε μπροστά στα μάτια του και επειδή είχε μια καλύτερη σχέση με τον Πέτρο και πίστευε ότι δεν ήταν ο δολοφόνος του Στεφανή, νομίζω ότι το έκανε σαν εξιλέωση. Για τις τύψεις που είχε», με τη Δανάη Παππά να προσθέτει: «Το παίρνει πάνω του, είναι σαν δικαίωση για τον Πετρή».

Νικούλι: «Μία δύσκολη σκηνή ήταν όταν της επιτέθηκα και μετά στη σκηνή με τη μηχανή»

Ο Κώστας Νικούλι δεν ειδε το επεισόδιο της κηδείας, καθώς συγκινείται και στεναχωριέται. «Θα ήθελα να πάρω απόσταση. Αυτό που δεν ήθελε να γίνει ο Αστέρης, έγινε τελικά». Όσον αφορά τις σκηνές που τους δυσκόλεψαν: «Μία δύσκολη σκηνή ήταν όταν της επιτέθηκα και μετά στη σκηνή με τη μηχανή».

Νικούλι: «Τη “Μανταρίνα” τη λένε Ιβάν και είναι αρσενικό»

Για το σκυλί, τη Μανταρίνα, που εμφανίζεται και αποχαιρετά τον Πετρή στην κηδεία: «Το σκυλί παίρνει εντολές από τον εκπαιδευτή του. Το δύσκολο είναι ότι χρειάζεται χρόνος για να συντονίσουμε τη δράση με τον σκύλο. Ένα πράγμα που μου είχε πει ο εκπαιδευτής είναι ότι δεν είναι λούτρινο. Τη “Μανταρίνα” τη λένε Ιβάν και είναι αρσενικό».

Παππά: «Στέκεται ξανά στα πόδια της και επιστρέφει με άλλη δυναμική και αλλη ενέργεια και αυτό το βλέπει ο Γιώργος»

Για την εξέλιξη του «Σασμού», η Δανάη Παππά αποκάλυψε ότι όλα οδεύουν ώστε ο Άγγελος να μάθει την αλήθεια. «Αυτό θα απαλύνει τον πόνο της οικογένειας».

Σχετικά με τον γάμο της με την Γιώργη, η ηθοποιός απάντησε: «Η Θοδώρα δεν ανέχεται πολλά πολλά και τώρα που το κάνει είναι γιατί πονάει για τον Πέτρο και καταλαβαίνει την αντίδραση του Γιώργου. Δεν θα αντέξει και πολύ. Στέκεται ξανά στα πόδια της και επιστρέφει με άλλη δυναμική και αλλη ενέργεια και αυτό το βλέπει ο Γιώργος».

Νικούλι: «Δεν μου είπε κανείς να αλλάξω το επίθετό μου»

Ο Κώστας Νικούλι εκτός από τον ρόλο του Πετρή, είχε περάσει από κάστινγκ και για τον ρόλο του Νικηφόρου αλλά και γι αυτόν του Μανώλη, ωστόσο όλοι κατάλαβαν ότι αυτός που του ταίριαζε ήταν ο πρώτος.

Για την καταγωγή του από την Αλβανία ο νεαρός ηθοποιός είπε: «Ποτέ δεν το έκρυψα, το έλεγα από την αρχή. Δεν μου είπε κανείς να αλλάξω το επίθετό μου. Ήταν δική μου επιλογή. Όταν τελείωσαν κάποια γυρίσματα που είχα κάνει, με πήρε η παραγωγός και μου λέει πώς θα σε βάλουμε στους τίτλους, “Νικούλι ή Νικούλης”. Το σκέφτηκα και είπα “Νικούλι”. Δεν μπορεί κανείς να σου πει τι είσαι. Είμαι και τα δύο και πολλά άλλα. Κανείς δεν μπορεί να μου κόψει το δικαίωμα να είμαι ό,τι θέλω».

Νικούλι: «Θα έκανα κάτι μαζί της τηλεοπτικά, είναι αξιόλογη, τρομερή, θα ήταν δώρο»

Για τη σύντροφό του Κατερίνα ο ηθοποιός δήλωσε: «Είμαστε δύο χρόνια μαζί. Είναι ηθοποιός και σκηνοθετεί και είναι και καθηγήτρια γερμανικών. Είναι πολυτάλαντη. Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση που παίζαμε μαζί. Θα έκανα κάτι μαζί της τηλεοπτικά, είναι αξιόλογη, τρομερή, θα ήταν δώρο».

Παππά: «Για κάποιον λόγο ο ένας σπρώχνει τον άλλον»

Για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη η Δανάη Παππά είπε: «Για κάποιον λόγο ο ένας σπρώχνει τον άλλον. Τι να πω γι αυτόν τον άνθρωπο…».

Δείτε παρακάτω ένα σχετικό απόσπασμα:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss