«Σασμός»: Η Αργυρώ στο στόχαστρο του Διονύση

Ακόμα πιο συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός», με τις ισορροπίες να αλλάζουν ριζικά.

Ειδικότερα, ο Διονύσης ο οποίος έχει αποδείξει πως είναι ένας από τους πιο σκοτεινούς χαρακτήρες της δραματικής σειράς αφού εμπλέκεται σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλείας, είναι αποφασισμένος να κάνει κόλαση τη ζωή της Σεμίνας, μετά την απόφασή της να χωρίσουν.

Ωστόσο, πέρα από τη Σεμίνα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», ο Πετρής και η Αργυρώ μπαίνουν στο στόχαστρό του. Αρχικά, ο Διονύσης θα εκβιάσει τη Σεμίνα πως θα αποκαλύψει στον Πετρή το ένοχο παρελθόν της. Εκείνη δεν τον παίρνει στα σοβαρά κι έτσι ο Διονύσης οδηγεί τον Πετρή στο να ανακαλύψει μόνος του το γεγονός πως η κοπέλα στο παρελθόν εκδιδόταν.

Βέβαια, αυτό που απασχολεί περισσότερο τον Διονύση είναι πως η Αργυρώ ανακάλυψε μία βαλίτσα με αρχαία στο ξενοδοχείο. Το λάθος της Αργυρώς όμως είναι πως, μη γνωρίζοντας την εμπλοκή του, του εμπιστεύεται όσα βρήκε και εκείνος την καθησυχάζει πως θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσει την Αστυνομία.

Έτσι, ο Διονύσης, έχοντας στο πλευρό του τον Άγη, σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα για τη σειρά «Σασμός», θα οργανώσουν ένα αδίστακτο σχέδιο εναντίον της Αργυρώς προκειμένου να της κλείσουν για πάντα το στόμα.

Συγκεκριμένα, η Αργυρώ με τον Αστέρη αποφασίζουν να πάνε μια μικρή εκδρομή κι εκεί η κοπέλα θα αντιληφθεί με τον χειρότερο τρόπο ότι έχει μπει στο στόχαστρο επικίνδυνων ανθρώπων που θέλουν να την σκοτώσουν. Παρ’ όλα αυτά, θα σταθεί τυχερή και θα καταφέρει να σωθεί. Είναι όμως δύσκολο να καταλάβει τη συνωμοσία του Διονύση και του Άγη εναντίον της.

Τι θα δούμε απόψε στις 21.00;

Ειδικότερα, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς θα δούμε πως ένα τρακάρισμα θα σταθεί αφορμή για να γνωριστεί ο Άγγελος με τη Στέλλα. Και ενώ στην αρχή η γνωριμία τους είναι εκρηκτική, μια δεύτερη τυχαία συνάντηση θα αλλάξει τα συναισθήματά τους. Παράλληλα, ο Πέτρος θα κάνει την πιο απροσδόκητη πρόταση στη Σεμίνα που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Επίσης, μετά την αποκάλυψη πως ο Μαθιός διατηρεί σχέση με την Βασιλική, ο Μαθιός θα μπει για τα καλά στο στόχαστρο της αστυνομίας για τον φόνο του Στεφανή.

Ο Κώστας προσπαθεί να βρει τρόπο για να ξαναφτιάξει τη σχέση του με την Άσπα, ενώ η Καλλιόπη θα ανακαλύψει κάτι που θα την σοκάρει σε μια επίσκεψή της στο σπιτάκι στο βουνό. Πόσο ασφαλές είναι πλέον το μεγαλύτερο μυστικό του Μαθιού;

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss