«Σασμός»: Η Αργυρώ θέλει να μάθει την αλήθεια για την περίεργη συμπεριφορά του Αστέρη

Στην νέα σειρά του Alpha «Σασμός» οι εξελίξεις δε μας αφήνουν σε ησυχία, καθώς από τη μία έχουμε την εγκυμοσύνη της Στέλλας, από την άλλη έχουμε το ότι έμαθε την αλήθεια η γιαγιά Ρηνιώ για την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, ενώ παράλληλα, ο δολοφόνος του Στεφανή δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Επιπλέον, το flashback με το πως ξεκίνησαν όλα και η αυτοκτονία της Ανθούλας, ένα καλά κρυμμένο μυστικό του παρελθόντος, εγείρει νέα ερωτήματα και προβληματισμό.

Ο Πέτρος κι η Μαρίνα φοβούνται ακόμα

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» θα δούμε τη συνάντηση του Μαθιού με τον Πετρή να τελειώνει ειρηνικά. Ωστόσο, ο Πέτρος κι η Μαρίνα φοβούνται ακόμα.

Η Στέλλα ζητά εξηγήσεις από την μητέρα της

Παράλληλα, η Στέλλα ζητάει εξηγήσεις από την μητέρα της για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στον Αστέρη, την ώρα που η ίδια δεν γνωρίζει ακόμα αν θέλει να κρατήσει αυτό το παιδί.

Η Αργυρώ πιέζει τον Αστέρη προκειμένου να μάθει την αλήθεια

Βέβαια, η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη κλονίζεται λόγω της συμπεριφοράς του Αστέρη, με την πρωταγωνίστρια της σειράς να τον πιέζει να μάθει τι έχει συμβεί. Ο Αστέρης μετά τις πιέσεις της Αργυρούς, ο Αστέρης θα κληθεί να της αποκαλύψει την αλήθεια, πως δηλαδή η Στέλλα, η πρώην αρραβωνιαστικιά του, είναι έγκυος.

Η Καλλιόπη νουθετεί την Βασιλική

Την ίδια στιγμή όμως, η Καλλιόπη θέλει να βάλει ένα τέλος σε ένα άλλο ειδύλλιο, αφού βρίσκει την Βασιλική και την νουθετεί να αραιώσει τις επισκέψεις του Μαθιού στο σπίτι της. Η Βασιλική με τη σειρά της σκέφτεται ότι η Καλλιόπη έχει δίκιο και πως εκείνη πρέπει να πράξει αναλόγως.

Αλλάζουν οι ισορροπίες στη σχέση του Αντώνη και της Ντίνας

Στην αντίπερα όχθη, αυτή του νόμου, ο Αντώνης με την Ντίνα κανονίζουν να πάνε εκδρομή, ωστόσο αυτή η εκδρομή πρόκειται να έχει απρόβλεπτες εξελίξεις στη σχέση τους με τον Αντώνη να απομακρύνεται και την Ντίνα να βυθίζεται σε βαθιά θλίψη. Τι θα γίνει με την Μαρίνα, τον παντοτινό έρωτα του Αντώνη;

Επισημοποιείται η σχέση του Γιώργη και της Θοδώρας

Επίσης, ο Γιώργης δίνει λόγο με τη Θοδώρα και το γιορτάζουν με όλη την οικογένεια σε ένα δείπνο, ωστόσο κάτι απρόβλεπτο θα τους χαλάσει τη βραδιά.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (Τρίτη 12.10.2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss