«Σασμός»: Η Αργυρώ βάζει τον εαυτό της σε θανάσιμο κίνδυνο

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» είδαμε πως ο Άγγελος προσπάθησε να προσεγγίσει τον Μαθιό, ζητώντας του να τον βοηθήσει στην προσπάθειά του να βρει ποιος είναι ο πατέρας του. Ο Μαθιός ωστόσο παρεξήγησε τις προθέσεις του Άγγελου.

Παράλληλα, η συνάντηση της Καλλιόπης με τη γιαγιά Ειρήνη έριξε ακόμα πιο βαριά τη σκιά της στις δυο οικογένειες. Ο Αστέρης ήρθε σε ρήξη με την Καλλιόπη και τον Μαθιό, ενώ η Μαρίνα έπιασε τη πεθερά της να διαβάζει το γράμμα της Ανθούλας και αποφάσισε να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το βρει. Έτσι, όπως είδαμε χθες, ζήτησε τη βοήθεια του παπά Μιχάλη.

Επιπλέον, η Αργυρώ είχε μια απρόσμενη συνάντηση, καθώς σε μια καντίνα στην άκρη του δρόμου είδες μπροστά της… τη Σεμίνα! Στο μεταξύ η παγίδα που έστησε ο Αντώνης στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας έφερε για πρώτη φορά καρπούς, ωστόσο ο νους του ήταν στη Μαρίνα και στην υπόσχεση για μια νέα, ομορφότερη ζωή.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 21:00 στον «Σασμό» του Alpha;

Ο Αστέρης έχει τη φωτογραφία που του έχει δώσει η Άννα. Στη φωτογραφία είναι η Άννα και η Ανθούλα τα Χριστούγεννα του 1989. Πιέζει την Καλλιόπη να του πει εάν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του Άγγελου… Η Θοδώρα είναι γεμάτη οργή για την απόρριψη από τον Πέτρο και αποφασίζει να επισπεύσει το γάμο της με τον Γιώργη για εκδίκηση.

Η Αργυρώ ενημερώνει τον Άγη για τις υποψίες για τον Διονύση, βάζοντας έτσι σε θανάσιμο κίνδυνο τον εαυτό της. Η Μαρίνα αποφασίζει να δεχθεί την πρόταση γάμου του Αντώνη με την προϋπόθεση ότι θα το δεχθούν τα παιδιά της.

Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις όμως της Αργυρώς και του Πέτρου γι’ αυτόν τον γάμο; Ο Πέτρος εν τω μεταξύ ψάχνει τη Σεμίνα. Θα καταφέρει να τη βρει;

Η Αργυρώ δέχεται ένα τηλέφωνο από τον Άγη για να τον συναντήσει σε ένα απόμερο μέρος για την υπόθεση της αρχαιοκαπηλίας. Θα πάει στο ραντεβού θανάτου που της έχουν ετοιμάσει ο Διονύσης κι ο Άγης;

Ο Βλάσης Καραπάνος ζητάει, μέσω γνωστού του, από τη Στέλλα να τον επισκεφθεί στη φυλακή. «Θέλω να αναλάβετε την υπόθεση ενός ξαδέλφου μου…οποία τη χειρίζομαι εγώ….» της λέει. «Πρόκειται για μία απολύτως νόμιμη δουλειά, αλλιώς δεν θα είχα καλέσει εσάς…».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss