«Σασμός»: Η «εισβολή» του Μιχάλη Αλικάκου στη σειρά

Η νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» μας κρατά προσηλωμένους μπροστά στη μικρή οθόνη με τις ανατροπές να έρχονται η μία μετά την άλλη και με μια σκληρή βεντέτα βαμμένη με αίμα. Επιπλέον, στην σειρά θα μπουν και νέα πρόσωπα τα οποία θα φέρουν εκ νέου αναταραχές και θα συμβάλλουν καθοριστικά στην εξέλιξη της πλοκής.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», και ειδικότερα από τη Δευτέρα 27/9 -όπως αναφέρουν λοιπά δημοσιεύματα-, θα δούμε ένα νέο και άκρως «σκοτεινό» πρόσωπο: Τον Διονύση Μαρκάκη (Μιχάλης Αλικάκος), ο οποίος θα μας απασχολήσει σε βάθος χρόνου με τη στάση του.

Μιχάλης Αλικάκος στη σειρά «Σασμός»
© Facebook

Ο Διονύσης Μαρκάκης είναι υπεύθυνος ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο και εξάδελφος του Κώστα Μιχελάκη (του συζύγου της Άσπας) και μπορεί εκ πρώτης όψεως να δείχνει προσηνής και πρόθυμος να βοηθήσει παντού, ωστόσο κρύβει πολλά.

Στην πραγματικότητα είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, μπλεγμένος σε παρανομίες, διπρόσωπος κι εκδικητικός, ιδιαίτερα με αυτόν που του «έκλεψε» την κοπέλα. Για αυτό τον λόγο μάλιστα θα κάνει τα πάντα, για να χαλάσει αυτή τη σχέση. Και όλα θα έρθουν «τούμπα» με τις ενέργειες του, γιατί το μυαλό του είναι «βουτηγμένο» στο μίσος.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss