Σασμός ή GNTM: Τα σχόλια στο Twitter για τις δύο πρεμιέρες

Σασμός και GNTM έκαναν πρεμιέρα και οι χρήστες του Twitter περίμεναν πως και πως για να σχολιάσουν τα πρώτα επεισόδια. Τι αγάπησαν και τι σχολίασαν έντονα;

Το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου ήταν γεμάτο πρεμιέρες. Οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως το ρολόι να δείξει 21:00 και να επιλέξουν την αγαπημένη τους σειρά και να την απολαύσουν.
Στο MEGA πρεμιέρα έκανε «Η Γη της Ελιάς» ενώ στο STAR περιμέναμε πως και πως τον πέμπτο κύκλο του GNTM. Στον Alpha πρώτη προβολή έκανε «Ο παράδεισος των κυριών» στις 20:00 και στις 21:00 όλοι είχαν στραμμένα τα μάτια στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του «Σασμού». Πρεμιέρα είχε όμως και ο ANT1 με δύο νέες σειρές, το «Εκτός υπηρεσίας» και «Οι παγιδευμένοι».

Όπως ήταν αναμενόμενο στο Twitter έγινε παρέλαση των trend με τα ονόματα όλων των σειρών με την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ να μην αποτελεί κεντρικό θέμα πλέον.

Παρά τις πολλές πρεμιέρες το GNTM και ο Σασμός ήταν στο επίκεντρο των σχολίων των χρηστών του Twitter.

Σασμός: Η αποθέωση του Μαθιού και η αναμονή για το επόμενο επεισόδιο
Και ενώ στην αρχή όλοι ήταν συγκλονισμένοι με τις εξελίξεις μετά τον θάνατο του Άγγελου Βρουλάκη και την ερμηνεία στου Μαθιού φαίνεται στη συνέχεια να απογοητεύτηκαν. Ωστόσο οι ηθοποιοί, οι σκηνές και η μουσική δεν μπορούν να αφήσουν το μάτι του τηλεθεατή να αποσπαστεί… ειδικότερα μετά το τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο και την επικείμενη είσοδο του Στέλιου Μάινα.

PHOTO GALLERY

Photo 1/6

Photo 2/6

Photo 3/6

Photo 4/6

Photo 5/6

Photo 6/6

GNTM: Οι κριτές στο επίκεντρο των σχολίων

Για ακόμα μια χρονιά οι τηλεθεατές περίμεναν να δουν τις φετινές audition με τα μοντέλα να κάνουν πασαρέλα μπροστά στους κριτές και να ακούσουν τα σχόλια, τα Ναι και τα Όχι.
Το Twitter διχάστηκε με τη νέα κριτή Σοφία Χατζηπαντελή, κάποιοι την αγάπησαν και πάλι κάποιοι όχι. Ωστόσο οι ατάκες των κριτών σίγουρα δεν μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες.

PHOTO GALLERY

Photo 1/5


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss