«Σασμός» spoiler: Η Καλλιόπη ανακαλύπτει τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ

Ο έρωτας του Αστέρη Σταματάκη και της Αργυρώς Βρουλάκη στη νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», ολοένα και «φουντώνει». Ωστόσο, για πόσο ακόμα θα μένει μυστικό το «δέσιμο» αυτών των δύο νέων;

Ο Αστέρης φαίνεται αποφασισμένος να τα διαλύσει όλα για είναι με την εκλεκτή της καρδιάς του. Αδιαφορεί πλέον για τον επερχόμενο γάμο του με τη Στέλλα Καμμαριωτάκη και «πνίγεται» από τον ενθουσιασμό της. Ωστόσο, για την ώρα, δεν της έχει μιλήσει, αλλά η συμπεριφορά του απέναντι της έχει αλλάξει δραματικά.

Και αυτό είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από την οικογένεια του, ούτε από τον αδερφό του Μαθιό, ούτε από την μητέρα του Καλλιόπη. Η αδιαφορία του και ο τρόπος που ο Αστέρης απευθύνει τον λόγο στην Στέλλα το τελευταίο διάστημα, έχει δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στην Καλλιόπη, η οποία δεν μπορεί να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Η Καλλιόπη δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη.

Ακόμη και ο Μαθιός θα πιάσει τον αδελφό του, και θα τον συμβουλέψει να αλλάξει στάση απέναντι στην αρραβωνιαστικιά του.

Το σημείωμα θα «προδώσει» τον Αστέρη

Το σημείωμα που είχε αφήσει η Άρτζι στο ξενοδοχείο, βρίσκεται ακόμη στα πράγματα του Αστέρη, ως ενθύμιο εκείνης της βραδιάς. Μόνο που το σημείωμα αυτό θα φτάσει σε λάθος χέρια. Πιο συγκεκριμένα, η Καλλιόπη θα βρει αυτό το χαρτάκι και θα συνειδητοποιήσει πως ο Αστέρης είχε μία έντονη ερωτική ιστορία, μία ιστορία με μια ξένη.

Κι ενώ ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κρύψουν την αλήθεια, η Καλλιόπη ξεκινάει τη δική της έρευνα, θέλοντας απεγνωσμένα να βρει αυτή τη γυναίκα.

Μέχρι να φτάσει όμως στην άκρη του νήματος, η Καλλιόπη δε θα σταματήσει να κάνει πλύση εγκεφάλου στο γιο της ώστε εκείνος να τα ξανά βρει με την Στέλλα και να πάψει να φέρεται τόσο ανώριμα και απερίσκεπτα. Ο Αστέρης, όμως, είναι αποφασισμένος να παλέψει για τον έρωτά του… Τι άλλο μπορεί να κάνει η Καλλιόπη;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss