Σασμός: Η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες

Σασμός Spoiler: Οι κόντρες για τα χωράφια μεγαλώνουν

Ο Σασμός για ακόμα ένα βράδυ κατείχε την πρωτιά στον πίνακα τηλεθέασης σημειώνοντας 27,6% στο δυναμικό κοινό το βράδυ της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου, αφήνοντας πίσω τον ποδόσφαιρο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Βέλγιο – Καναδάς και τη «Γη της Ελιάς» στο MEGA.
Το επεισόδιο της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου αναμένεται να είναι γεμάτο εξελίξεις με την κόντρα ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Παυλή να γίνεται όλο και πιο έντονη αλλά και την Αργυρώ με τον Αστέρη να έχουν μπει στο στόχαστρο του Σταύρου και του Βαγγέλη.

Δείτε αναλυτικά τι θα γίνει στο επεισόδιο της Πέμπτης 24/11:
Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη και του ζητά να μείνει μακριά από την Αργυρώ. Ταυτόχρονα, ξεκαθαρίζει και στην ίδια ότι ήρθε για να πάρει τα πράγματα στα χέρια του.

Ο Παντελής επισκέπτεται καταρρακωμένος από τη φυγή της Θοδώρας τον Παύλο, ενώ Λευτέρης και Θοδώρα ανοίγονται ο ένας στον άλλο και έρχονται πιο κοντά.

Η Κατερίνα προειδοποιεί την Βασιλική να έχει το νου της στον Μαθιό, την ώρα που εκείνος παρακαλά την Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση του Αστέρη για τα κτήματα. Η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δεν λέει να καταλαγιάσει.

https://www.instagram.com/p/ClUThKNunfX


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss