«Σασμός»: Η προδοσία του Μαθιού αποκαλύπτεται

Το χθεσινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός» ήταν γεμάτο συγκλονιστικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα, παρακολουθήσαμε τη μεταγωγή του Αστέρη στις φυλακές του Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα, η ενέδρα από την Καλλιόπη και τον Μαθιό κατέληξε στο κενό, λόγω της ξαφνικής απόφασης του Φραγκιαδάκη για αλλαγή σχεδίων.

Παράλληλα, η Καλλιόπη μανιασμένη προσπάθησε να ανακαλύψει ποιος είναι εκείνος που ευθύνεται για αυτή την ανατροπή των σχεδίων.

Επιπλέον, χθες το βράδυ είδαμε τη Θοδώρα, μην αντέχοντας άλλο την περιφρόνηση του Γιώργη, να τον εγκαταλείψει, επιστρέφοντας στο πατρικό της και φέρνοντας προ εκπλήξεως τους γονείς της.

Ταυτόχρονα, ο Αστέρης στη φυλακή είχε την πρώτη του επαφή στη φυλακή με έναν «περίεργο» συγκρατούμενο, τον Τόλη, ο οποίος με τις ατάκες και την ερμηνεία του κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Εικόνα

Η Καλλιόπη ανακαλύπτει την προδοσία του Μαθιού

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός» θα δούμε πως ο Αστέρης θα έρθει αντιμέτωπος με έναν κίνδυνο και μια «βόμβα» θα πέσει στο σπίτι των Σταματάκηδων αλλάζοντας εξ’ ολοκλήρου τα δεδομένα. Επιπλέον, η Καλλιόπη πρόκειται να μάθει την προδοσία του Μαθιού. Ποια θα είναι η αντίδραση της Καπετάνισσας;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss