«Σασμός»: Η σκηνή και το τραγούδι που θα μας καθηλώσουν

Η νέα σειρά «Σασμός», που αγαπήθηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά προβολής, σήμερα το βράδυ θα μας χαρίσει μια πολύ τρυφερή σκηνή.

Πέρα από τη σκηνή, που θα μας καθηλώσει, η μουσική επένδυση αυτής αναμένεται να εναρμονιστεί ιδανικά και να μας εκπλήξει ευχάριστα.

Εξάλλου, η σειρά μέχρι στιγμής, έχει αποδείξει ότι διαθέτει εκπληκτικά μουσικά ακούσματα τα οποία μας «ταξιδεύουν».

Ποιο τραγούδι θα μας «μαγέψει» απόψε;

Πιο συγκεκριμένα, στη σκηνή αυτή θα ακούσουμε ένα τραγούδι του Νίκου Τερζή, σε μουσική – στίχους – ερμηνεία του ίδιου, που φέρει τον τίτλο «Φεύγεις κι έρχεσαι».

Ποια είναι η σκηνή που θα μας συγκλονίσει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς;

Είναι μια τρυφερή σκηνή, η στιγμή όπου ο Αντώνης (Δημήτρης Ήμελλος) και η Μαρίνα (Μαρία Πρωτόπαππα), εξομολογούνται τον έρωτά τους ο ένας στον άλλο.

Ειδικότερα, πρόκειται για μια αναδρομή στο παρελθόν και σε έναν έρωτα που «γεννήθηκε» τότε, αλλά μέχρι σήμερα έμεινε ανολοκλήρωτος, ίσως και ανεκπλήρωτο. Το τραγούδι θα ακουστεί ενώ ο Αντώνης περιμένει τη Μαρίνα σπίτι του… Οπως της ζήτησε… Εκείνη θα πάει;

Η προσωπική ιστορία πίσω από το τραγούδι «Φεύγεις κι έρχεσαι»

Το τραγούδι του Νίκου Τερζή θα ακούγεται από το ραδιόφωνο και θα «τυλίξει» το ρομαντικό αυτό ενσταντανέ των δύο ηρώων. Ενώ παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι αυτό κρύβει και μια προσωπική ιστορία του ίδιου του συνθέτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Τερζής είχε γράψει το συγκεκριμένο τραγούδι πριν από 12 χρόνια, προκειμένου να γοητεύσει την τότε σύντροφό του και σημερινή σύζυγό του.

Ακούστε παρακάτω το τραγούδι:

Θα καταφέρουν να σπάσουν τα «δεσμά» τους και να είναι μαζί ο Αντώνης και η Μαρίνα;

Έτσι, το τραγούδι χρησιμοποιείται σ’ αυτή τη σκηνή της σειράς «Σασμός», με μια… ευχή. Όπως το τραγούδι αυτό ένωσε το ζευγάρι στη ζωή, να ενώσει και αυτούς τους δύο ήρωες, που παρά την βαθιά τους αγάπη, οι κοινωνικές συμβάσεις κρατούν χωριστά μέχρι και σήμερα.

Τι θα δούμε απόψε;

Η Αργυρώ Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη) αποκρούει με σφοδρότητα τα συναισθήματα του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης), ενώ στα πρώτα πλάνα του επεισοδίου θα δούμε τη μητέρα της, τη Μαρίνα, να μην μπορεί να ξεχάσει το αίμα που χύθηκε.

Η αλήθεια για τη δολοφονία του Βασίλη στη φυλακή, οδηγεί σε έναν βαρύ όρκο σιωπής. Παράλληλα, μία εισαγωγή στο νοσοκομείο θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια των Βρουλάκηδων.

Η Μαρίνα Βρουλάκη (Μαρία Πρωτόπαππα) και ο γιος της, Πετρής (Κώστας Νικούλι), θα έχουν ένα έντονο διάλογο μέσα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η γιαγιά Ειρήνη (Όλγα Δαμάνη). Η Αργυρώ θα τους ακούει, την ώρα που η μητέρα της τον ρωτά γιατί έχει πάρε-δώσε με τους Σταματάκηδες.

Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος (Γιώργος Αμούτζας) προσπαθεί να φέρει πιο κοντά τους γονείς του.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss