«Σασμός»: Η Στέλλα αποκαλύπτει στους γονείς της πως τελικά θα κρατήσει το παιδί

Η νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» συνεχίζει να μας κρατά σε αγωνία με τις ανατροπές να διαδέχονται η μια την άλλη.

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά «Σασμός»;

Ο Μαθιός με το Νικηφόρο έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ, ωστόσο, το τροχαίο του νεαρού θα κλονίσει συθέμελα τις σχέσεις του θείου του με τη μητέρα του, Βασιλική, η οποία θέλει τον Μαθιό μακριά από την οικογένεια της.

Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, η οποία παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Μαθιός, που τις ακούει, ζητά απ’ τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε.

Στο μεταξύ, καθώς η σχέση του Πετρή και της Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο.

Παράλληλα, η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη εξελίσσεται καλά, μέχρι τη στιγμή που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα.

Επιπλέον, στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε να ξεδιαλύνεται και η μυστηριώδης στάση της Στέλλας, η οποία θα ανακοινώσει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί. Η μητέρα της, η Σοφία, εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της.

Ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στο Μαθιό για τη σχέση τους, με τη Αργυρώ, ούσα ιδιαίτερα αναστατωμένη, να παίρνει τηλέφωνο και να κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία.

Ωστόσο, μετά την αποκάλυψη της μητέρας της για τη νέα σχέση του Αστέρη, η Στέλλα εξοργισμένη αναζητά την άγνωστη ερωμένη του πρώην αρραβωνιαστικού της και βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (Πέμπτη 14.10.2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss