«Σασμός»: Η Θοδώρα κατηγορεί και επίσημα τον Πέτρο ως φονιά του Στεφανή

Γεμάτο ανατροπές και απρόοπτα θα είναι και το αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός», καθώς η στιγμή που περίμενε τόσο καιρό η Θοδώρα έφτασε.

Τι θα δούμε το βράδυ της Πέμπτης στις 21.00;

Ειδικότερα, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που θα προβληθεί στις 21.00 στον Alpha, η πρώην σύντροφος του Πέτρου θα πάει στο Αστυνομικό Τμήμα και θα τον κατηγορήσει και επίσημα ως φονιά του Στεφανή Σταματάκη.

Για να ενδυναμώσει μάλιστα τους ισχυρισμούς της θα δώσει στον αστυνόμο Αντώνη  Φραγκιαδάκη το απόσπασμα με το παραμιλητό του αδερφού της, του Μανώλη, που έχει ηχογραφήσει. Θα την πιστέψει ωστόσο ο Αντώνης;

Ο παπά Μιχάλης πηγαίνει στο σπίτι της Μαρίνας

Η Μαρίνα παράλληλα, αποφασίζει να καλέσει ύστερα από τόσα χρόνια στο σπίτι της τον Αντώνη για φαγητό, βλέπει την παράξενη στάση του και γεμίζει ανησυχία.

Η μεγάλη ανατροπή, όμως, έρχεται από τον παπά. Μετά από τόσο αίμα και τόσα φονικά μήπως έφτασε πια η ώρα για τον σασμό; Ο παπά Μιχάλης πάει στο σπίτι της Μαρίνας και της γιαγιάς Ειρήνης και τους προτείνει να κάνουν σασμό με τους Σταματάκηδες. Θα δεχτούν οι Βρουλάκηδες και οι Σταματάκηδες ή θα νικήσουν όλα τα χρόνια του μίσους.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss