«Σασμός» – Κώστας Νικούλι: «Στη ζωή του Πετρή ξεκινάει κάτι καινούργιο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» βρέθηκε ο Κώστας Νικούλι από τη σειρά «Σασμός» το πρωί της Τετάρτης. Ο νεαρός πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός»,μεταξύ άλλων, έδωσε και ένα spoiler για τα όσα θα δούμε σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Ξεροκαταπίνω και μετράω τις λέξεις που μπορώ να πω»

Ειδικότερα, όταν του ζητήθηκε από την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά, ο Κώστας Νικούλι σημείωσε χαρακτηριστικά: «Στη ζωή του Πετρή ξεκινάει κάτι καινούργιο αυτή τη στιγμή. Και ερωτικά και όχι». «Οπότε ανοίγει ένας άλλος κλάδος. Ξεροκαταπίνω και μετράω τις λέξεις που μπορώ να πω», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Θα γίνει Σασμός»

«Ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο με καινούργια θέματα που ο Πετρής τώρα έρχεται να τα αντιμετωπίσει. Θα δούμε πως», συμπλήρωσε ο νεαρός ηθοποιός. Επίσης, ο νεαρός πρωταγωνιστής είπε με χαμόγελο για τις επερχόμενες εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά: «Θα γίνει Σασμός».

Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Επιπλέον, μπορεί στη σειρά ο ηθοποιός να φαίνεται σκληρός στον έρωτα μιας και μετά τα ψέματα της Θοδώρας, δεν θέλει ούτε να τη βλέπει, ωστόσο στην ζωή του είναι ερωτευμένος με ένα πανέμορφο κορίτσι που ασχολείται κι εκείνο με την υποκριτική. Μάλιστα, μίλησε on air για τη σύντροφό του, Κατερίνα Μαούτσου, αποκαλύπτοντας επίσης, πως συζούν εδώ και 6 μήνες.

«Βρίσκομαι με ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ»

Ο Κώστας Νικούλι αποκάλυψε συγκεκριμένα: «Είμαι σε μια φάση που τρέχω αρκετά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Βρίσκομαι με ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ. Έχει ανοίξει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή μου».

«Εδώ και 6 μήνες συζώ με την κοπέλα μου»

Και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Εδώ και 6 μήνες συζώ με την κοπέλα μου. Παρακολουθούμε μαζί τη σειρά. Μένουμε μαζί. Είναι πολύ ωραία που συγκατοικούμε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Δε σκέφτομαι ποτέ το τέλος. Δε νομίζω ότι υπάρχει τέλος. Την ώρα που βλέπουμε τη σειρά μου κάνει παρατηρήσεις. Είναι και αυτή ηθοποιός».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss