«Σασμός» – Κώστας Νικούλι: Θα ακολουθήσουν πολλά φονικά μετά τον θάνατο του Στεφανή

Η νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», συνεχίζει να μας καθηλώνει. Η χθεσινοβραδινή δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη δημιούργησε εύλογα ερωτήματα, προβληματισμούς, ανατροπές και ένας νέος κύκλος αίματος στο χωριό μόλις άνοιξε… για τα καλά!

Οι χρήστες του διαδικτύου μάλιστα σπεύδουν να κάνουν εικασίες και να ανακαλύψουν τον πραγματικό δολοφόνο, προτού αυτό μαθευτεί, σεναριακά, επί της οθόνης.

Όλοι στο χωριό προσπαθούν διακαώς να μάθουν τον δολοφόνο του Στεφανή με τις υποθέσεις και τα σενάρια να δίνουν και παίρνουν. Αργά η γρήγορα όμως ο δολοφόνος θα αποκαλυφθεί και όπως είπε και ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας, τίποτα δε είναι όπως φαίνεται».

Η ψεύτικη κατάθεση της Αργυρώς

Οι πρώτες υποψίες έχουν «πέσει» ήδη πάνω στον νεαρό Πέτρο Βρουλάκη, λόγω της διαμάχης του με τον Στεφανή για τα χωράφια, αλλά και εξαιτίας της ξακουστής βεντέτας ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Η Αργυρώ δε θα διστάσει να δώσει άλλοθι στον αδερφό της, καταθέτοντας πως ήταν μαζί του στα χωράφια την ώρα του φόνου; Είναι αρκετά τα λεγόμενα της όμως ή οι ψεύτικες καταθέσεις των δύο αδερφιών θα φέρουν ακόμα περισσότερα στην οικογένεια και θα στοχοποιήσουν ως δολοφόνο τον Πετρή; Ο Πετρής δηλώνει αθώος, είναι; Ή έστω, θα μπορέσει να το αποδείξει;

Κώστας Νικούλι: «Η ιστορία με το ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή θα πάρει χρόνο»

Ο τηλεοπτικός «Πετρής» (Κώστας Νικούλι) μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε τόσο για τον ρόλο του, όσο και για το  μίλησε το πρωί της Τετάρτης ο ηθοποιός, το πότε θα μάθουμε ποιος σκότωσε τον Στεφανή. Παράλληλα αποκάλυψε πως ο αρχικός προγραμματισμός είναι ο «Σασμός» να ολοκληρωθεί μετά από μία σεζόν.

Ειδικότερα, ο νεαρός ηθοποιός δήλωσε: «Η ιστορία με το ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή θα πάρει χρόνο. Θα είναι σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της ιστορίας. Με κάποιον τρόπο ο Στεφανής πέθανε από όλο το χωριό και τα ίδια του τα λάθη. Όλοι φοβούνται. Όλοι θα ήθελαν να τον σκοτώσουν. Από τον Κώστα, τον σύζυγο της Άσπας, και διάφοροι άλλοι… Το ερώτημα για το ποιος σκότωσε τον Στεφανή θα πλανάται κι ο τηλεθεατής θα πάρει την απόστασή του. Τον σκότωσα εγώ άραγε; Ποιος ξέρει; Θα ακολουθήσουν πολλά φονικά στον “Σασμό”».

«Ο Στεφανής πέθανε από όλο το χωριό και τα ίδια του τα λάθη»

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ ξεκίνησα να κάνω ακροάσεις για τον ρόλο του Πετρή από πέρσι τον Φλεβάρη. Πήγαινα ανά μήνα για να κάνω οντισιόν. Έχω κάνει 6-7 οντισιόν για διαφορετικούς ρόλους. Το casting ολοκληρώθηκε τον Μάιο και γυρίσματα ξεκινήσαμε στα μέσα Ιουνίου. Πήγαμε στην Κρήτη για μια εβδομάδα».

«Με βάση τον τωρινό προγραμματισμό είμαστε για μία σεζόν»

«Μέχρι στιγμής δεν ξέρω αν η σειρά θα πάει και του χρόνου. Με βάση τον τωρινό προγραμματισμό είμαστε για μία σεζόν. 120 με 130 επεισόδια και βλέπουμε πως θα συνεχίσουμε» πρόσθεσε ο Κώστας Νικούλι.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης;

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την κηδεία του Στεφανή, την ώρα που ολόκληρο το χωριό είναι αναστατωμένο και ο δολοφόνος ακόμα να φανεί. Όπως είπαμε, η Αργυρώ θα δώσει άλλοθι στον Πέτρο για την ημέρα του φόνου, την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Παράλληλα, ο Μανολιός πέφτει διαρκώς σε αντιφάσεις, κινώντας τις υποψίες της αστυνομίας.

Με τη σειρά της, η Άσπα θα ομολογήσει στην Αργυρώ τη σχέση που είχε με τον Στεφανή, ενώ ο Αντώνης θα την πιάσει και θα της πει πως ο αριθμός της ήταν η τελευταία καταγεγραμμένη κλήση στο κινητό του νεκρού -που έγινε την ώρα του φόνου μάλιστα.

Η Μαρίνα όμως δε μπορεί να βλέπει τις υποψίες να πέφτουν πάνω στον Πετρή και γι’ αυτό θα δούμε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα προς του πρόσωπο του Αντώνη για τα παιδιά της.

Η ημέρα της κηδείας θα αναζωπυρώσει την έχθρα δεκαετιών μεταξύ των δύο οικογενειών, και η σχέση Αστέρη-Αργυρώς θα κλυδωνιστεί επικίνδυνα. Ο Μανόλης βασανίζεται από εφιάλτες, γνωρίζοντας την φρικτή αλήθεια για το έγκλημα.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου (22/9):

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss