«Σασμός»: Μετά τον Στεφανή και την Βασιλική, νεκρός και ο Πετρής;

Η νέα σειρά «Σασμός» έχει τραβήξει την προσοχή των τηλεθεατών από τα πρώτα κιόλας λεπτά προβολής και ο κόσμος την έχει αγαπήσει και με το παραπάνω. Ωστόσο, τα spoilers για τους επερχόμενους θανάτους δίνουν και παίρνουν.

Νεκρός ο Στεφανής

Είναι ήδη γνωστό πως στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» ο Στεφανής Σταματάκης θα πέσει νεκρός μπροστά στα μάτια του γιου του, Νικηφόρου, και του Μανώλη, ο οποίος θα είναι και ο μόνος που θα ξέρει τον δολοφόνο αλλά από το σοκ δε θα το αποκαλύψει τόσο εύκολα.

Οι φήμες γύρω από τον δολοφόνο του Στεφανή, ολοένα και «φουντώνουν» και δημιουργούνται ερωτήματα. Ως επικρατέστερος ύποπτος, όπως λέγεται θα θεωρηθεί ο Πέτρος Βρουλάκης, ειδικά μετά τη διένεξη του για τα χωράφια, και κάπως έτσι αναμένεται να ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Υπενθυμίζουμε πως είχαν συμφωνήσει ο Στεφανής να πουλήσει κάτι χωράφια στον Πετρή, ωστόσο ο πρώτος αποφάσισε τελικά να τα πουλήσει σε έναν Γερμανό, δημιουργώντας εκ νέου κόντρα ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Μάλιστα, η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη, όταν η Θοδώρα, διψασμένη για εκδίκηση, θα φωτογραφήσει τον ένοχο στο πρόσωπο του Πέτρου, με στόχο να τον τιμωρήσει που την εγκατέλειψε.

Άδοξο τέλος και για τη Βασιλική

Παρόλα αυτά, αφού έγινε γνωστό το spoiler για τον θάνατο του Στεφανή, τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα αναφέρουν πως νεκρή θα βρεθεί και η σύζυγος του, Βασιλική. Η Βασιλική θα χαθεί άδοξα, προτού καν ανακαλυφθεί ο δολοφόνος του Στεφανή.

Θύμα της βεντέτας και ο Πετρής;

Επιπλέον όμως υπάρχουν και τα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν πως σύντομα θα δολοφονηθεί και ο Πετρής. Για τους αναγνώστες του βιβλίου με τον ομώνυμο τίτλο «Σασμός» του συγγραφέως Σπύρου Πετρουλάκη αυτό είναι κάτι γνωστό, καθώς στο βιβλίο πράγματι ο Πετρής πέφτει νεκρός.

Και μάλιστα, στο βιβλίο ο Πέτρος πέφτει νεκρός από τα χέρια του Αστέρη. Βέβαια, στο βιβλίο, όλα αυτά γίνονται προτού ο Αστέρης γνωρίσει την Αργυρώ.

Και όπως βλέπουμε μέχρι στιγμής, υπάρχουν αρκετές διαφορές ανάμεσα στο βιβλίο και τη σειρά. Οι χαρακτήρες μεν έχουν μείνει ίδιοι, τα γεγονότα δε παρουσιάζονται διαφορετικά, ειδικά όσον αφορά τα χρονικά των φόνων.

Στο βιβλίο ο Πέτρος «φεύγει νωρίς», αλλά στη σειρά, παίζει ενεργό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης. Επιπλέον, επεισόδιο με το επεισόδιο γίνεται όλο και πιο δύσκολο να είναι ο Αστέρης ο δολοφόνος, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια απέχει από τη βεντέτα Βρουλάκηδων – Σταματάκηδων.

Επομένως, ο θάνατος του Πέτρου παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Εάν βρεθεί κι αυτός νεκρός, λόγω της βεντέτας, ποιος θα είναι αυτός που θα τραβήξει την σκανδάλη;

Τι θα συμβεί στην πραγματικότητα; Ποια θα είναι η κατάληξη του Πέτρου;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss