«Σασμός»: Μπαίνει ο Θανάσης Πατριαρχέας στη σειρά σε έναν ανατρεπτικό ρόλο

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι η νέα προσθήκη στη σειρά του Alpha «Σασμός» και πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας.

Τι ανατροπές θα φέρει η είσοδος του στη σειρά;

Ειδικότερα, ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει έναν ανατρεπτικό ρόλο στη σειρά, τον «Άγγελο Σωτηρόπουλο», τον νέο αγροτικό γιατρό του χωριού. Γρήγορα ο «Άγγελος» θα κερδίσει την εμπιστοσύνη όλου του χωριού, καθώς θα είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος γιατρός. Η άφιξη του Άγγελου ωστόσο θα έρθει να «ταράξει τα νερά», καθώς θα φέρει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά.

Παράλληλα, όπως όλα δείχνουν, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα εξελιχθεί η πλοκή αναφορικά με τη Στέλλα, την οποία ερωτεύεται κεραυνοβόλα όταν την γνωρίζει. Η Στέλλα χάνει το παιδί του Αστέρη και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την Αργυρώ να είναι μαζί του.

«Ανυπομονώ να μπω στη σειρά»

Ο Θανάσης Πατριαρχέας αναφορικά με την είσοδο του στη σειρά δήλωσε πριν από λίγο καιρό στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Ανυπομονώ να μπω στη σειρά. Την παρακολουθώ. Έχω διαβάσει το βιβλίο κι είναι εξαιρετικό, αλλά και τα σενάρια είναι εξαιρετικά. Έχουμε δει όλοι την ποιότητα της σειράς».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss