«Σασμός»: Νεκρός ο Στεφανής Σταματάκης – Ποιος είναι ο δολοφόνος του;

«Φωτιά» έχουν πάρει τις τελευταίες ώρες τα spoilers για τη νέα σειρά του Alpha, «Σασμός», τα οποία θέλουν σύντομα νεκρό τον Στεφανή Σταματάκη (Τάσος Νούσιας). Ποιος και γιατί θέλει να τον βγάλει από τη μέση;

Ο Στεφανής Σταματάκης, ο χαρακτήρας που σε μία μόλις εβδομάδα αγαπήθηκε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, παρά την εγωιστική του στάση και την κακότροπη συμπεριφορά του, βρίσκεται νεκρός και το μέγα ερώτημα είναι ένα: «Ποιος είναι ο δολοφόνος του;».

Η δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη

Ο Στεφανής θα πάει τον Νικηφόρο (Γιώργος Αμούτζας) και τον Μανώλη (Στρατής Χατζησταματίου) στο βουνό. Ξαφνικά όμως, ένας πυροβολισμός θα ρίξει στο έδαφος τον Στεφανή, με τον Νικηφόρο να κλαίει πάνω από τον πατέρα του με λυγμούς.

Ο Μανωλιός είναι ο μόνος που είδε ποιος τον πυροβόλησε, τρέμει, όμως, στην ιδέα της αποκάλυψης. Ο φόβος τον έχει κυριεύσει. Με δυσκολία μπορεί να μιλήσει, να εκφράσει τα όσα είδε.

Όλο το χωριό βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση. Ο Στεφανής είναι νεκρός, ενώ η Βασιλική καταρρέει στο άκουσμα της τραγικής αυτής είδησης. Ο μόνος που γνωρίζει είναι ο Μανωλιός, ο οποίος αρνείται να αποκαλύψει την αλήθεια. Για πόσο όμως;

Δείτε τους πιθανούς δολοφόνους του Στεφανή:

  • Πέτρος Βρουλάκης

Ο Στεφανής είχε συμφωνήσει με τον Πετρή (Κώστας Νικούλι) να του πουλήσει ένα κτήμα, το οποίο εκείνος ωστόσο πούλησε σε έναν Γερμανό έναντι περισσότερων χρημάτων. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Πετρής πήγε στο καφενείο και του ζήτησε το λόγο. Το θέμα δεν πήρε έκταση, ωστόσο έληξε στ’ αλήθεια η κόντρα τους; Ή μήπως «ξανάφούντωσε» για τα καλά η βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων;

  • Κώστας Μιχελάκης 

Ο Στεφανής διατηρούσε παράνομο δεσμό με την Άσπα Μιχελάκη (Βέρα Μακρομαρίδου) – τρίτη εξαδέλφη της Αργυρώς Βρουλάκη και έμπιστη φίλη της – κάτι που ο Κώστας Μιχελάκης (Δημήτρης Γεωργαλάς), μάλλον ήξερε, ή πιο σωστά έμαθε. Επομένως, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως σίγουρα ο Κώστας είχε κίνητρο για να τον βγάλει από τη μέση.

  • Μαθιός Σταματάκης

O Μαθιός Σταματάκης (Δημήτρης Λάλος) θα μπορούσε κάλλιστα και εκείνος να σκοτώσει τον Στεφανή, καθώς του αρέσει η γυναίκα του – ενώ αιωρείται στον αέρα και ένα παλιότερο, ίσως και ανεκπλήρωτο, μπλέξιμο ανάμεσα τους. Επιπλέον, η συμπεριφορά του Στεφανή απέναντι στη σύζυγο του, Βσιλική Σταματάκη – Καστρινάκη (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) – τόσο γενικά κατά τη διάρκεια του γάμου τους, όσο π.χ. και στο πανηγύρι όπου ήταν παρών και ο Μαθιός – είναι απαράδεκτη και πιθανόν ο μεγάλος αδερφός Σταματάκης να μην το άντεξε και θολωμένος, θέλοντας να προστατέψει την Βασιλική, να σκότωσε τον ξάδερφο του.

  • Παντελής Αγγελάκης

Ουκ ολίγοι είναι εκείνοι πως ο φονιάς του Στεφανή είναι ο πατέρας του Μανολιού, γεγονός μάλιστα που δικαιολογεί το σοκ που παθαίνει ο μικρός μετά τη στιγνή δολοφονία του Σταματάκη. Πώς να μαρτυρήσει ότι είδε τον ίδιο του τον πατέρα να τραβά τη σκανδάλη και να αφαιρεί μια ζωή; Πώς να το δικαιολογήσει αυτό; Φήμες θέλουν δε τον καφετζή μπλεγμένο σε υπόθεση αρχαιοκαπηλίας, στην οποία είχε εμπλοκή τόσο ο Κώστας ο καντινιέρης όσο και ο Στεφανής. Και με αφορμή διαφορές του σ’ αυτή την υπόθεση λέγεται πως τον δολοφονεί, λίγο πριν ξεσπάσει η υπόθεση αρχαιοκαπηλίας. Επιπλέον, δημοσιεύματα θέλουν τον Μανωλιό να αποκαλύπτει την τραγική αλήθεια στην αδερφή του, τη Θοδώρα, ωστόσο και εκείνη πρόκειται να κρατήσει το στόμα της κλειστό και μάλιστα, να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να «πέσουν» όλες οι υποψίες πάνω στον Πετρή, για εκδίκηση όπως του είχε μηνύσει όταν την χώρισε.

Ποιος άλλος πιστεύετε πως θα μπορούσε να σκοτώσει τον Στεφανή Σταματάκη; Και γιατί;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss