«Σασμός» – Νούσιας: «Θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται»

Ο Τάσος Νούσιας, τον οποίο μέχρι πρότινος απολαμβάναμε στην σειρά του Alpha, «Σασμός», μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως παρά την δολοφονία του στο σήριαλ, θα εμφανιστεί ξανά στα επόμενα επεισόδια.

Η δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη στο χθεσινό επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός», συγκλόνισε και προβλημάτισε έντονα τους τηλεθεατές, που πασχίζουν με μυριάδες τρόπους να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο.

Ουκ ολίγα είναι τα σενάρια που ακολουθούν τη χθεσινή δολοφονία του «μπερμπάντη» Σταματάκη. Ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος; Ο Μαθιός Σταματάκης; Ο Πετρής Βρουλάκης; Ο Κώστας που έχει την καντίνα (ο σύζυγος της ερωμένης του Στεφανή της Άσπας); Ο καφετζής (πατέρας του Μανολιού και της Θοδώρας); Κάποιος άλλος, υπεράνω πάσης υποψίας;

«Θα πρέπει να διαλευκανθεί ο φόνος»

Μέχρι να δούμε τι πραγματικά συνέβη, τα σενάρια γύρω από τη δολοφονία του Στεφανή ολοένα και θα πληθαίνουν, ωστόσο, ο Τάσος Νούσιας, μιλώντας στην εκπομπή της KatKen, είπε: «Τώρα έχουμε ένα κομβικό σημείο, είναι ο θανατος του “Στεφανή}. Ο “Στεφανής” τελειώνει ως φυσική διαδρομή μέσα στη σειρά, όμως θα πρέπει να διαλευκανθεί ο φόνος».

«Ο ρόλος θα έχει flashback»

Και εξήγησε: «Ο ρόλος θα έχει flashback. Οπότε κάπως παραμένω στη σειρά μέσα στα επεισόδια που θα έρχονται. Πιο πολύ ως παλαιότερες στιγμές, όχι ως πνεύμα, τουλάχιστον προς το παρόν».

«Σεναριακά ξέρω ποιος με έχει σκοτώσει, τον είδα άλλωστε»

Αμέσως μετά, συνέχισε λέγοντας: «Σεναριακά ξέρω ποιος με έχει σκοτώσει, τον είδα άλλωστε. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται».

«Ο κόσμος συνδέεται με τους ήρωες που κάνεις»

Για το πώς αντιδρά ο κόσμος με τον ρόλο του, ο επιτυχημένος ηθοποιός τόνισε: «Ο κόσμος συνδέεται με τους ήρωες που κάνεις. Έτσι κι αλλιώς είμαστε βορρά στην κριτική των ανθρώπων, εμείς εκθέτουμε τους ρόλους. Αυτό είναι το ενδιαφέρον στη δουλειά μας».

«Όταν συμβιώνεις τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο δεν σε απασχολεί αυτό»

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έχει στο μυαλό του τον γάμο και είπε χαρακτηριστικά: «Όταν συμβιώνεις τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο δεν σε απασχολεί αυτό».

«Δεν έχει νόημα να τοποθετηθώ για το σχόλιο κάποιου τρίτου»

Σχετικά με τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδη: «Δεν το έχω παρακολουθήσει. Δεν έχει νόημα να τοποθετηθώ για το σχόλιο κάποιου τρίτου».

«Είναι ευαίσθητα πράγματα για να τα αναλύσουμε ελαφρά τη καρδία και με ένα τσιτάτο»

Αναφορικά με το γεγονός ότι τα κανάλια αποφάσισαν να μην παίζουν τα σίριαλ στα οποία πρωταγωνιστούν κατηγορούμενοι, όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο ίδιος σχολίασε: «Είναι ένα κομβικό κομμάτι αυτό και έχε να κάνει με πολλά πράγματα. Η παράμετρος είναι πολύ μεγάλη».

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πάρω θέση, αφορά στη δικαιοσύνη, στα κανάλια, στους συναδέλφους που πλήττονται. Είναι ευαίσθητα πράγματα για να τα αναλύσουμε ελαφρά τη καρδία και με ένα τσιτάτο».

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Τάσος Νούσιας:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss