Σασμός – Ο Μανώλης αποκαλύπτει: Θα ξεσπάσει ένας πόλεμος

Ο Σασμός έριξε αυλαία για φέτος και οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις του χρόνου. Ο Μανώλης σε μια κρίση πανικού αποκάλυψε στον Άγγελο τον δολοφόνο του Στεφανή και λίγο μετά έχασε τη ζωή του. Ο νεαρός πρωταγωνιστής μίλησε στον Alpha για όσα θα ακολουθήσουν.

«Έφτασε σε σημείο να μισεί τον δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό το μυστικό και να μην ξέρει τι να κάνει με αυτό»

«Είπα ήδη σε έναν για τη δολοφονία του Στεφανή και δεν πήγε πολύ… καλά. Αυτός ο ήρωας έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια με το πώς διαχειρίζεται αυτό το μυστικό. Ξεκίνησε από το φόβο. Έφτασε σε σημείο να μισεί τον δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό το μυστικό και να μην ξέρει τι να κάνει με αυτό. Δεν το άντεξε όμως. Και πάνω σε αυτή την κρίση πανικού το είπε. Ήταν μια ακραία στιγμή και ειπώθηκε» είπε αρχικά o νεαρός ηθοποιός.

«Το ποιος σκότωσε τον γιατρό θα το μάθετε του χρόνου»

Και στη συνέχεια είπε: «Ο Μανώλης θα καταλάβει ότι κατά λάθος έκανε κάτι, το οποίο θα το μετανιώσει πολύ. Και μέσα από αυτό θα δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις, διάφορα συμβάντα, θα ξεσπάσει ένας πόλεμος. Το ποιος σκότωσε τον γιατρό θα το μάθετε του χρόνου. Μετά από αυτόν τον θάνατο, ξεκινάει ένας πόλεμος. Οι ιστορία και οι συγκρούσεις κλιμακώνονται».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss