«Σασμός»: Ο Μανώλης «παγώνει» μπροστά στο φιλί του Μαθιού και της Βασιλικής

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» συνεχίζει να μας κρατά καθηλωμένους με τις εξελίξεις να είναι άκρως συγκλονιστικές.

Τι θα δούμε απόψε;

Ειδικότερα, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός», θα δούμε τον Νικηφόρο και την Τζένη να κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, τη στιγμή που το ειδύλλιο ανάμεσα στον Πετρή και την Μαίρη φαίνεται να φτάνει στο τέλος του. Άλλωστε μια απρόσμενη «κόντρα» στο δρόμο με τη μηχανή θα οδηγήσει τον Πέτρο σε άλλα, πιο συναρπαστικά, ερωτικά μονοπάτια, καθώς θα γνωρίσει μια νέα γυναίκα, η οποία θα του «πάρει το μυαλό».

Παράλληλα, μια τυχαία βαρκάδα με τον Αντώνη, θα φέρει τον Μανώλη ένα βήμα πιο κοντά στο να ομολογήσει στην αστυνομία τα όσα είδε την ημέρα της δολοφονίας του Στεφανή. Κάνοντας, ωστόσο, μια βόλτα με το σκύλο του, ο Μανώλης θα πέσει επάνω σε ένα «καυτό» φιλί ανάμεσα στον Μαθιό και την Βασιλική. Εκεί, μπροστά σ’ αυτό το θέαμα… παγώνει!

Την ίδια ώρα, τα νέα για την εγκυμοσύνη της Στέλλας θα αναστατώσουν για τα καλά την Καλλιόπη, η οποία αποφασίζει να αναλάβει αμέσως δράση. Μάλιστα, η πρώτη της κρούση στον Αστέρη τους οδηγεί σε έντονη σύγκρουση, ωστόσο ούτε καν ο Μαθιός δε δείχνει να συμμερίζεται την πρόθεσή της μητέρας τους να παρέμβουν.

Έτσι, η Καλλιόπη καταλήγει στον Τάσο και τη Σοφία -τους γονείς της Στέλλας- που ακούνε, με αμηχανία, τα σχέδιά της, προκειμένου να μπορέσουν να φέρουν ξανά τα παιδιά τους κοντά.

Από την άλλη, ο Αστέρης, όντας φανερά πιεσμένος περισσότερο από ποτέ, αποφασίζει να τα πει όλα στην Αργυρώ κι εκείνη με τη σειρά της, για πρώτη φορά, αντιδρά ζητώντας του να κάνει επιτέλους κάτι!

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου της σειράς «Σασμός» (Τετάρτη 20.10.2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss