«Σασμός»: Ο Πετρής θα δει την Αργυρώ με τον Αστέρη

Καταιγιστικές θα είναι και απόψε οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», καθώς ο Πετρής θα πιάσει στα πράσα την αδερφή του με τον Αστέρη.

Τι θα δούμε απόψε στις 21.00;

Ειδικότερα, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός», μεταξύ άλλων, θα δούμε πως η ανακάλυψη της Καλλιόπης για τον Άγγελο θα τη συνταράξει συθέμελα. Ταυτόχρονα βέβαια, τα νέα για τον τάφο της Ανθούλας κάνουν τον γύρο του χωριού και τα σχόλια γύρω από αυτό το ζήτημα θα «πάρουν φωτιά».

Την ίδια στιγμή, η κατάθεση του Διακομανώλη οδηγεί τον φονιά της νεαρής κοπέλας στη φυλακή, γεγονός που προβληματίζει περαιτέρω τον Μανόλη για το αν θα έπρεπε να καταδώσει τον Μαθιό.

Παράλληλα, η Αργυρώ ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Μόναχο, την ώρα που η Σεμίνα απειλεί ανοιχτά το Διονύση, κηρύσσοντας έτσι πόλεμο μεταξύ τους.

Να σημειωθεί επίσης πως απόψε θα δούμε και τον Αστέρη να πηγαίνει να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του στο αεροδρόμιο. Αυτό όμως θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς θα τους δει ο Πετρής.

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» θα δούμε μία ακόμα σοκαριστική αποκάλυψη, η οποία θα λάβει χώρα στο νεκροταφείο της Άνω Ποριάς. Η ανακάλυψη αυτή μάλιστα, θα οδηγήσει την Καπετάνισσα στα πρόθυρα της κατάρρευσης

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου (Τετάρτη 24/11/2021):

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss