Σασμός – Ορφέας Αυγουστίδης: Θα γίνουν άλλοι τέσσερις γάμοι, κάποιοι θα είναι… «ματωμένοι»

Αποκαλύψεις για τον «Σασμό» έκανε ο τηλεοπτικός «Αστέρης» (Ορφέας Αυγουστίδης) κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεοπτικής του συνέντευξης. Ειδικότερα, ο ταλαντούχος ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης επεσήμανε πως στη σειρά θα γίνουν τέσσερις γάμοι.

«Τι πιο ωραίο να δουλεύεις για κάτι που ο κόσμος περιμένει να δει και το λατρεύει;»

«Στον δρόμο πολλές φορές με φωνάζουν Αστέρη, ιδιαίτερα τα παιδιά» ανέφερε ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Και αμέσως μετά, είπε: «Τι πιο ωραίο να δουλεύεις για κάτι που ο κόσμος περιμένει να δει και το λατρεύει;».

O ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στην πορεία του χαρακτήρα του στη σειρά «Σασμός» και εξήγησε πως οι επιλογές του Αστέρη από εδώ και στο εξής δεν θα είναι, απαραίτητα, για το καλό του.

«(Ο Αστέρης) βρίσκεται σε μια δίνη που τον τραβάει προς τα κάτω»

Συγκεκριμένα, είπε: «Ο Αστέρης σαν ιδιοσυγκρασία, μπορεί να κάνει έναν δεσμό, όπως έκανε η Αργυρώ, μόνο για να τιμωρήσει τον εαυτό του. Θα επέλεγε να κάνει μια καταδικασμένη σχέση που θα τον διέλυε κι άλλο. Βρίσκεται σε μια σκοτεινή περιοχή, δεν έχει απαλλαγεί από τις τύψεις. Βρίσκεται σε μια δίνη που τον τραβάει προς τα κάτω».

«Τα μέλη της οικογένειάς του διαθέτουν χαρακτηριστικά τα οποίο ο ίδιος δεν μπορεί να αποδεχθεί»

Και συνέχισε λέγοντας: «Όποια επιλογή και αν κάνει, δεν θα είναι για να βγει στο φως, αλλά για να πάει πιο κάτω. Μέσα του δεν πιστεύει ότι θα είναι ξανά με την Αργυρώ, αλλά δεν μπορεί να πιαστεί από κάτι άλλο, γιατί όλα δίπλα του διαλύονται. Τα μέλη της οικογένειάς του διαθέτουν χαρακτηριστικά τα οποίο ο ίδιος δεν μπορεί να αποδεχθεί», ενώ συμπλήρωσε πως θα γίνουν τέσσερις γάμοι στη σειρά, εκ των οποίων κάποιοι θα είναι «ματωμένοι».

Το μόνο επεισόδιο που είδε live ήταν το πρώτο του «Σασμού», όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Τα υπόλοιπα, όπως τόνισε, τα παρακολουθεί στο web, λόγω θεατρικών και άλλων υποχρεώσεων.

«Ο γάμος δεν μας άλλαξε την καθημερινότητα»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέφερε: «Το καλοκαίρι με την οικογένειά μου ξεκουραστήκαμε. Ο γάμος δεν μας άλλαξε την καθημερινότητα. Αν με ρωτούσε κάποιος, θα του έλεγα να παντρευτεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η σειρά του Alpha «Σασμός» προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss