«Σασμός»: Όσα αποκάλυψε ο Νικηφόρος για την δολοφονία του Στεφανή

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος, ο γιος του Στεφανή Σταματάκη (Τάσος Νούσιας) που χθες δολοφονήθηκε στην νέα επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha «Σασμός» μίλησε στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο Μανώλης είναι ο κολλητός φίλος του Νικηφόρου»

Στην ερώτηση για τον αν θα μιλήσει ο Μανώλης, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος, δήλωσε: «Ο Μανώλης είναι ο κολλητός φίλος του Νικηφόρου. Γνωρίζει ποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί για τον Νικηφόρο, γι’ αυτό δεν θα του πει για τον δολοφόνο για να μην τον ξανά πληγώσει».

«Το να μοιραστεί αυτό το οποίο έχει δει, που δεν είναι και κάτι ξεκάθαρο»

Στη συνέχεια, εξήγησε: «Συν τοις άλλοις οι καταστάσεις δεν του επιτρέπουν να μιλήσει, αλλά είναι και πολύ κλειστό παιδί. Δυσκολεύεται να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του. Το να μοιραστεί αυτό το οποίο έχει δει, που δεν είναι και κάτι ξεκάθαρο, μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή».

«Δυσκολεύεται να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του»

«Οι τηλεθεατές θα μάθουν σύντομα τον δολοφόνο….»

«Το όπλο που σκότωσε τον Στεφανή μπορεί να σήκωσαν ο Παντελής Αγγελάκης (ο καφετζής του χωριού), ο Κώστας (ο σύζυγος της Άσπας, με την οποία διατηρεί παράνομη ερωτική σχέση ο Στεφανής), ο Πετρής Βρουλάκης (υπήρχε η διαμάχη για το χωράφι) και ο Μαθιός», ανέφερε.

«Ως Νικηφόρος θεωρώ ότι ο Μαθιός δεν είναι ύποπτος»

Αμέσως μετά δήλωσε: «Ως Νικηφόρος θεωρώ ότι ο Μαθιός δεν είναι ύποπτος. Θα δούμε μια ωραία σχέση να εξελίσσεται μεταξύ Νικηφόρου και Μαθιού… Οι τηλεθεατές θα μάθουν σύντομα τον δολοφόνο….».

«Ο Νικηφόρος θα βλέπει εφιάλτες, γιατί δεν θα μπορεί να ξεπεράσει την εικόνα να του ετοιμοθάνατου πατέρα του»

«Ο Νικηφόρος θα αργήσει να μάθει την αλήθεια. Είναι σαν τραγικός ήρωας: θα συμβαίνουν πράγματα που θα τα ξέρουν οι τηλεθεατές, οι γύρω του κι όχι ο ίδιος», είπε ο ηθοποιός.

«Ο Νικηφόρος θα αργήσει να μάθει την αλήθεια»

«Επίσης, ο Νικηφόρος θα βλέπει εφιάλτες, γιατί δεν θα μπορεί να ξεπεράσει την εικόνα να του ετοιμοθάνατου πατέρα του, ο οποίος προσπαθεί να του ψελλίσει κάτι, προφανώς τον δολοφόνο του, αλλά τελικά δεν τα καταφέρνει. Είναι κάτι που τον βασανίζει. Είναι η φράση που δεν ολοκλήρωσε ο πατέρας του…» συμπλήρωσε ο νεαρός ηθοποιός..

Δείτε όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Αμούτζας:

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός»;

Ο Νικηφόρος σπαράζει πάνω από τον χτυπημένο Στεφανή. Όλο το χωριό είναι ανάστατο. Ποιος είναι ο φονιάς; Η Άσπα σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο Κώστας της έχει πει ψέματα, η Μαρίνα από την άλλη αγωνιά για τον Πετρή, ο οποίος λείπει από το πρωί.

Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκινούν, στο καφενείο όμως, ήδη μιλάνε όλοι για τη βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες και τα δελτία των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών έχουν «πάρει φωτιά». Η Καλλιόπη σίγουρη πως ο Βρουλάκης είναι ένοχος πάει στο σπίτι της Βασιλικής για να τη στηρίξει.

Η Αργυρώ θα συναντηθεί με τον Αστέρη όλο θυμό και αγωνία, καθώς τα πράγματα γι’ αυτούς έχουνε πια φτάσει σε αδιέξοδο, Ωστόσο, ο Αστέρης μπορεί τουλάχιστον να βοηθήσει τον αδελφό της, ο οποίος κινδυνεύει να βρεθεί ύποπτος για τον φόνο. Ο μόνος, ωστόσο, που είδε πραγματικά τον δολοφόνο, είναι ο Μανολιός.

Δείτε το σημερινό τρέιλερ:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss