«Σασμός»: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ο νέα σειρά του Alpha «Σασμός» έχει αγαπηθεί από το κοινό και σαρώνει στην τηλεθέαση της prime time, με τους τηλεθεατές να αδημονούν για τη συνέχεια.

Στο αποψινό επεισόδιο τα απρόοπτα και οι ανατροπές δε θα λείπουν. Ειδικότερα, η Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) μαθαίνει ότι ο Στεφανής (Τάσος Νούσιας) της είπε ψέματα για το πού ήταν το προηγούμενο βράδυ και διαπληκτίζεται μαζί του έντονα. Ο Μαθιός (Δημήτρης Λάλος) βέβαια, θα προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση.

Στο μεταξύ τα σχόλια του κόσμου για το Γιώργη (Σταύρος Καραγιάννης) εξαγριώνουν τον Παντελή (Στάθης Μαντζώρος) και εξωθούν ακόμα περισσότερο τη Θοδώρα (Δανάη Παππά) στα άκρα, ενώ το φλερτ του Άγη στην Τζένη ρίχνει τη Μαίρη ακόμα πιο βαθιά στα δίχτυα του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της γιαγιάς Ειρήνης (Όλγα Δαμάνη) στο νοσοκομείο, η οποία παρατείνεται, η Αργυρώ βρίσκει τυχαία το όπλο του Πέτρου (Κώστας Νικούλι) και τον πιέζει να της υποσχεθεί ότι δε θα το ξαναπιάσει στα χέρια του.

Ο Αστέρης Σταματάκης (Ορφέας Αυγουστίδης) με τη σειρά του αναγκάζεται να υπογράψει για το διαμέρισμα που έκλεισε εν αγνοία του ως έκπληξη η αρραβωνιαστικιά του, Στέλλα Καμαριωτάκη (Ευγενία Σαμαρά).

Παράλληλα όμως, ο Αστέρης βρίσκει την ευκαιρία να πάει εκείνος στη θέση της Στέλλας, στο ραντεβού με την Αργυρώ Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη), και έτσι θα μπορέσει να της μιλήσει…

Και τότε η ιστορία παίρνει καινούργια τροπή, καθώς μετά από αυτή τους τη συνάντηση τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss